Vermogen Nick Hillebrand. Hoe rijk is deze man?

wat verdien je bij kruidvat

Wie is Nick Hillebrand eigenlijk?

Nick Hillebrand is de oprichter en CEO van JEX. Wist je dat hij eigenlijk eerst marinier was tot 2017? In de tussentijd werd hij in 2015 mede-eigenaar van 4U Group Personeelsdiensten B.V., wat een Zeeuwse uitzend- detacheringorganisatie is. In 2020 richtte hij JEX op.

Als Algemeen Directeur van JEX is Nick Hillebrand verantwoordelijk voor het hele bedrijf en heeft hij als belangrijkste doel, zoals hij zelfs zegt, de aandeelhouderswaarde te verhogen. Hij werkt binnen het bedrijf aan het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën, het stimuleren van groei en het inspireren van de medewerkers.

Nick Hillebrand is snel opgeklommen tot de grote baas van het snelgroeiende bedrijf JEX. Daarnaast is en was zijn grote passie nog steeds het Korps Mariniers. 

Je bent nu vast benieuwd wat JEX eigenlijk voor een bedrijf is. JEX is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verbinden van mensen die op zoek zijn naar werk en bedrijven die op zoek zijn naar personeel, oftewel uitzendbureau’s. Kort gezegd is het een soort bol.com voor de flexibele arbeidsmarkt.

Oorspronkelijk begon JEX als een plek waar mensen werk konden vinden, maar ze zijn nu dus uitgegroeid tot een bedrijf dat alles regelt wat te maken heeft met personeel. Het inhuren, verhuren en beheren van personeel wordt heel makkelijk gemaakt dankzij JEX. Ze bieden software-oplossingen voor het vinden van personeel, het plannen van werkroosters, het registreren van gewerkte uren en het beheren van personeelsgegevens. JEX staat voor job en exchange, oftewel ‘wisselen van baan’.

JEX heeft de markt van uitzendorganisaties en flexibele arbeid volledig op zijn kop gezet door een enorme database met beschikbaar personeel op te tuigen. Het Rotterdamse bedrijf won de grootste naamsbekendheid sinds het shirtsponsor van topclub Feyenoord werd.

Wat is zijn vermogen in 2024?

Hij heeft hier geen uitspraken over gedaan zoals de meeste mensen eigenlijk niet doen naar de media. Maar er zijn wel enkele schattingen op het web te vinden. Het wordt op meer dan 1 miljoen geschat in 2024.

Previous articleVermogen Chris Woerts in 2024. Benieuwd?
Next articleUniversitaire studie gedaan? Onderzoeker worden? Wat doe je dan eigenlijk precies?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here