Vermogen Sylvia Geersen. Hoe rijk is deze dame?

vermogen katja schuurman

Sylvia Geersen ken je waarschijnlijk van Hollands next top Model.

Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Hollands Next Top Model. Hierna ging zij werken als model, werd zij het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier en kreeg ze een opdracht voor billboardfoto’s van het Amerikaanse merk Guess. Ze is dus een model, maar is daar inmiddels te oud voor. 37 jaar? Dan gaan de meeste modellen met pensioen. Wat ze verder doet is niet echt duidelijk. Hoe ze haar geld verdient dus ook niet. Golddigger? Nee dat denken we niet.

Ze was in diverse programma’s te zien waaronder Ranking the Stars en Shopping Queens Vips.

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette, maar er zijn te weinig mannen die zich hebben opgegeven. Is ze dan toch niet zo in trek? Uiterlijk is niet altijd alles. We vragen ons af of ze media aandacht wil of dat ze echt de man via dit programma wil vinden. Meestal is het namelijk niet echt een match en is het geen succes. Eerder deed Gaby Blaaser al mee.

Vermogen van Sylvia Geersen?

We denken niet echt veel want volgens mij doet ze ook niet echt veel. Haar modellen carrière is wel zo,n beetje voorbij en we zien haar ook niet echt veel op tv voorbij komen. Ook is ze geen ondernemer, althans daar kunnen we niks over vinden.

Miljonair? Nee dat denken we niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here