Vermogen Thijs Boermans. Hoe rijk is hij?

geld lenen

Vermogen Thijs Boermans. Hoe rijk is hij? Is daar iets bekend over?

Hij is nu te zien in GTST en heeft een aardige naam voor zichzelf gecreëerd op de buis. Ook door zijn deelname aan Expeditie Robinson 2022.

Thijs Boermans (Amsterdam, 28 september 1996) is een Nederlands acteur. Hij speelde in diverse films en series.

Hij is de jongste zoon van regisseur Theu Boermans en regisseuse Paula van der Oest – de televisie- en filmwereld is hem met de paplepel ingegoten. Zelfs koos hij er uiteindelijk voor om niet achter, maar vóór de camera te staan. Je kan Thijs kennen van zijn rollen in verschillende films en series, waaronder in de korte film Gameboy, welke zijn acteerdebuut was.

Thijs maakte zijn acteerdebuut in de korte film Gameboy. Hierna speelde hij onder meer in televisieseries als Noord Zuid, Trollie en Tessa. In 2016 maakte Thijs zijn debuut op het witte doek. Dat was in de speelfilm De held. Een jaar later speelde hij in  de film Kleine IJstijd, geregisseerd door zijn moeder. Maar hij speelde ook in serieus zoals OogappelsKeizersvrouwen en Nachtwacht: Het duistere hart. Daarnaast heeft Thijs samen met Niels Oosthoek een wekelijkse podcast; in Borrelpraat ontvangen ze elke week een gast die ze spreken onder het genot van een happie en een drankie. Ook op Tiktok doet hij het goed.

Hij schijnt tijdens Expeditie Robinson iets met Rose Bertram gedaan te hebben (een korte affaire) en nu schijnt hij te daten met Anna Nooshin. Ze schijnen een stel te zijn en ze verwachten samen een kindje. Congrats!

Wat is zijn vermogen?

Hier is helaas niks over bekend. Het leven van een acteur is vaak niet heel rijk, maar wie weet wat hij nog meer erbij doet. Misschien belegt hij ook wel in vastgoed of heeft hij een onderneming.

Wil jij nou beleggen op de beurs? is dit iets voor jou? Bekijk dit dan eens.

Previous articleUniversiteit? Heb je er echt wat aan?
Next articleVermogen van Douwe bob in 2024. Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here