Wat voor werk doet Drake? Hoe rijk is hij?

wie is er miljardair in nederland

Drake is alles wat de meeste mensen willen zijn, maar of hij zelf zijn leven zo leuk vind is een andere vraag.

He came from far, but he is not that happy, maakt hij duidelijk in zijn laatste track. Kim Kardashian is not happy, maar Drake ook niet.

Drake heeft niet gewoon een baan, nee drake is 1 van de grootste artiesten aller tijden. Een legende. Een talent niet gemaakt voor gewoon een baan.

Aubrey Drake Graham, kortweg Drake (Toronto, 24 oktober 1986), is een Canadees rapper, zanger, producer, songwriter en acteur. Hij werd oorspronkelijk bekend door zijn rol als Jimmy Brooks in de televisieserie Degrassi: The Next Generation.

Drake is van alle markten thuis. Van succesvolle rapper en songwriter, naar ondernemer en recordlabel eigenaar. Daarnaast maakt hij series zoals Euphoria en verkoopt hij allerlei producten zoals kaarsen. Hij heeft meerdere bedrijven.

In 2006 begon hij met het maken van muziek en bracht hij zijn eerste mixtape uit, genaamd “Room for Improvement”. Sindsdien heeft hij verschillende albums uitgebracht, waaronder “Thank Me Later”, “Take Care”, “Nothing Was the Same”, “Views”, “Scorpion” en meer recentelijk “Certified Lover Boy”.

Drake’s muziek wordt vaak beschreven als een mix van rap, R&B en pop, en hij heeft veel hits gehad, waaronder “Best I Ever Had”, “Hotline Bling”, “One Dance”, “God’s Plan” en “Laugh Now Cry Later”. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Rihanna, Kanye West, Future, Lil Wayne en meer. Hij heeft vele artiesten naar de top geholpen. Waaronder Ice Spice die nu beroemd is dankzij hem.

Naast zijn muziekcarrière heeft Drake ook verschillende ondernemingen opgezet. Zo heeft hij bijvoorbeeld zijn eigen platenlabel, genaamd OVO Sound, en heeft hij geïnvesteerd in bedrijven zoals Virginia Black, een whiskymerk, en Mod Sélection Champagne. Hij heeft ook een samenwerking met Nike, genaamd OVO x Jordan, waarbij hij sneakers heeft uitgebracht en heeft geïnvesteerd in technologiebedrijven zoals het cryptocurrency-platform CEX.io.

Drake staat bekend om zijn extravagante levensstijl en zijn liefde voor luxe auto’s, horloges en kleding. Hij heeft verschillende huizen, waaronder een landgoed in Hidden Hills, Californië, ter waarde van ongeveer 7,7 miljoen dollar, en een huis in Toronto, Canada. Hij heeft ook verschillende luxe auto’s, waaronder een Bugatti Veyron, een Lamborghini Aventador en een McLaren 675LT.

Naast zijn muziekcarrière, heeft Drake ook acteerwerk gedaan, waarbij hij onder andere te zien was in de film “Anchorman 2: The Legend Continues” en in de televisieserie “Saturday Night Live”. Hij heeft ook verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder vier Grammy Awards.

Hoe rijk is hij eigenlijk?

Sommige mensen zoals Nicki Minaj zeggen dat hij al miljardair is, maar hij houdt dit liever geheim.

Op het web worden bedragen genoemd van 200 miljoen dollar in 2023.

Wij denken dat hij wel 500 miljoen heeft, maar nog geen miljardair is.

Dat gaat hij zeker wel worden als hij zo doorgaat.

Previous articlePopulaire websites over carrière maken.
Next articleTip: ga geen journalistiek of communicatie studeren. Einde van dit beroep? Of is er nog hoop?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here