Wie is Kylie Jenner en wat doet ze eigenlijk voor werk?

vermogen edson da graca

Wie is Kylie Jenner eigenlijk? Deze vrouw ken je vast. Boring….ja nogal! Maar hartstikke beroemd en rijk. Dus wat maakt de persoonlijkheid nog uit?

Kylie Jenner is een Amerikaanse zakenvrouw, influencer en televisiepersoonlijkheid. Ze werd geboren op 10 augustus 1997 en is vooral bekend geworden door haar betrokkenheid bij de reality-tv-show “Keeping Up with the Kardashians”, waarin ze samen met haar familie te zien was. Kylie is de jongste dochter van Kris Jenner en Caitlyn Jenner (voorheen bekend als Bruce Jenner).

Wat betreft haar werk, is Kylie Jenner vooral bekend geworden als oprichter van Kylie Cosmetics, een make-upmerk dat ze in 2015 lanceerde. Het merk werd aanvankelijk bekend door de lancering van de “Kylie Lip Kits”, een productlijn met lippenstift en lippenpotloden. Het succes van haar make-uplijn heeft Kylie geholpen om een van de jongste zelfgemaakte miljardairs ter wereld te worden. Ik zou er niet zelfgemaakt noemen. Ze was al rijk en ze heeft een rijke moeder die alles regelt voor haar beroemde kinderen, waaronder Kim Kardashian en Khloe Kardashian. Daarnaast hebben ze natuurlijk een groot netwerk. Kylie Cosmetics is in 2023 wel minder populair dan het in het begin, maar dat gaat vaak zo. Kylie Swim was helaas geen succes en Kylie skin doet het volgens bronnen wel aardig. Kylie Cosmetics is toch wel haar grootste succes geweest.

Hiernaast is ze ook nog influencer met zoveel volgers op de gram en verdient ze zo een miljoen met een gesponsorde post.

Het vermogen van Kylie Jenner in 2023

Is meer dan een miljard in 2023. In 2019 werd Kylie door het tijdschrift Forbes uitgeroepen tot de jongste selfmade miljardair op 21-jarige leeftijd. Echter, in 2020 heeft Forbes haar titel ingetrokken en verklaard dat ze het vermogen van Kylie Jenner eerder overschat hadden. Het is dus belangrijk om op te merken dat er enige controverses en discussies zijn geweest over de werkelijke omvang van haar vermogen. Inmiddels is ze dus wel een miljardair in 2023, althans volgens de meeste vronnen wel.

Daarnaast bezit de realityster meerdere miljoenenvilla’s, een heleboel cars, en andere prijzige bezittingen. 

The woman is nog jong en nu al zo rijk.

Hoe moet dat verder? Wat voor merken zal ze nog meer launchen?

Rijk, jong, maar boring!

Previous articleHet vermogen van Kim Kardashian in 2024.
Next articleHet vermogen van Kendall Jenner in 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here