Het vermogen van Kim Kardashian in 2024.

vermogen jutta leerdam

We zijn nog steeds benieuwd naar het vermogen van deze populaire en beroemde vrouw. Best wel inhoudloos, maar rete popular. Al worden de Kardashians eindelijk minder populair en belangrijk. Ze worden minder Gegoogled en komen minder in het nieuws. De Kardashians en Jenners hebben hun beste tijd gehad. Ze hebben veel invloed gehad op jonge vrouwen, maar of dit nou zo goed is geweest. Dit zijn geen rolemodellen voor de jeugd.

Maar hoe dan ook: Kim Kardashian is rijk,maar hoe rijk?

Kim Kardashian is een Amerikaanse mediapersoonlijkheid, zakenvrouw en influencer. Ze werd geboren op 21 oktober 1980 in Los Angeles, Californië. Kim Kardashian werd internationaal bekend door haar deelname aan de reality-tv-show “Keeping Up with the Kardashians”, die in 2007 van start ging en een groot succes werd. Ze is lid van de bekende Kardashian-Jenner-familie, waarvan ze samen met haar zussen Kourtney en Khloé Kardashian en haar halfzussen Kendall en Kylie Jenner een van de meest prominente leden is.

Kim Kardashian heeft haar bekendheid gebruikt om een breed scala aan zakelijke ondernemingen op te bouwen. She failed a few times, maar uiteindelijk is SKIMS haar grote succes. Het shapewear-merk SKIMS is 3 billion waard. Ze is ook actief geweest als model en heeft samengewerkt met verschillende modehuizen en merken, waaronder Dolce & Gabanna. Deze vrouw is zwaar overrated, heeft een slimme moeder om zich heen die alles voor de kids regelt en doet, een echte zakenvrouw, ze heeft een groot netwerk wat natuurlijk ook belangrijk is. Veel naakte lingerie shots wat natuurlijk mensen trekt. Ze verdient geld met haar merken SKIMS en SKKN BY KIM en met haar social media channels. SKKN BY KIM is volgens het web een flop en loopt niet goed. Het is ook veel te duur. SKIMS is wel een big het en loopt als een trein. Verder heeft ze nog een app waarmee ze verdient en ze is uiteraard influencer en krijgt zo een miljoen betaalt voor een post op de gram.

Het vermogen van Kim Kardashian in 2024?

In 2021 werd het vermogen van Kim Kardashian geschat op ongeveer 1 miljard dollar door het populaire magazine Forbes. Dat zal dus inmiddels wel meer zijn en we denken dan aan 2 miljard. Deze vrouw is zeker weten rijk en heeft haar fame gebruikt als money machine. Niet alleen haar zus Kylie Jenner is miljardair, maar ook Kim tegenwoordig dus.

Of ze een inspirerend rolmodel is , is een ander verhaal..

Rijk is ze in ieder geval wel.

Previous articleVermogen Doutzen Kroes. Hoe rijk is zij? Lees hier meer.
Next articleWie is Kylie Jenner en wat doet ze eigenlijk voor werk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here