Wie is Yvonne Coldeweijer? Waarom komt zij zoveel in het nieuws?

wie is yvonne coldeweijer

Ze komt veel in het nieuws. Maar wie is Yvonne Coldeweijer?

En wil je bekend staan als een roddelkoningin? Waar wij mensen proberen te helpen, worden door deze vrouw veel mensen zwart gemaakt. Ik weet niet of je daar je plezier uit kan halen.

In 2015 startte Yvonne een Youtube kanaal genaamd: Life of Yvonne. Ze begon met een beauty en mode kanaal en in 2020 gooide ze het roer om en begon ze een zogenaamd “Juicekanaal”. De nieuwe privé, story etc zijn de juicekanalen van nu. Inmiddels heeft ze ook meer dan 400k volgers op de gram.

MIsschien heb je al van Roddelpraat gehoord. Dit is een ander juicekanaal van Dennis Schouten en Jan Roos. Lees hier meer over dit kanaal en deze website.

Yvonne is 35 en behoorlijk succesvol met haar juicekanaal. Ze komt momenteel veel in het nieuws en wordt zelfs voor de rechter gesleept door bekende Nederlanders doordat ze ook roddels verspreid die niet blijken te kloppen. Ze wordt nu dus door veel bekende Nederlanders ook gehaat en ook de story en prive zullen niet blij met haar zijn,want dat is toch concurrentie.

Een nieuwe online generatie zit er aan te komen. Voor de laatste roddels bekijk je haar Youtube kanaal en lees je Roddelpraat.Wat betekent dit voor de Privé en Story?

Yvonne komt aan haar nieuws door spionnen die de beroemdheden goed in de gaten houden.

Wij zijn benieuwd wat de spionnen over golddigger Jamie Vaes zeggen en wat voor werk ze eigenlijk doet.

Maar wie is Yvonne verder?

In 2009 deed Yvonne mee aan het programma K2 zoekt K3, maar moest ze het programma voor de liveshows verlaten. In het jaar daarna werd zij hét gezicht van Telekids op RTL 8: Keet! Als Keet! trad ze regelmatig op door heel het land, en bracht ze meerdere singles uit. Ook speelde ze een kleine rol in de Vlaamse jeugdserie Amika. Op 3 juni 2013 maakte ze bekend te stoppen bij Telekids.

Ze heeft ook regelmatig in musicals gespeelt. Zo nam ze de hoofdrol in musical Wicked over van Chantal Janzen en speelde ze Ariël in de musical The Little Mermaid. Ook speelde ze in de speelfilm De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter. Verder sprak ze als actrice regelmatig stemmen in van hoofdrollen in animatiefilms.

Deze dame heeft dus ook talent, waarom dan toch een juice kanaal? Zou het geld lokken? Want mensen kicken uiteraard op roddels. Thats life! Face it.

En wie date Yvonne zelf eigenlijk?

Eerlijk is eerlijk, Yvonne is een knappe dame..Ze heeft een vriend en inmiddels een kind en is meer bezig met haar eigen leven dan het leven zuur maken van anderen.

Onze tip, doe deze vrouw niet na: begin een positief media kanaal en spread the love. Haat zal je uiteindelijk niet ver brengen. Lees onze andere artikelen en get inspired!

Previous articleAls ondernemer vaak onderweg? Wat dacht je dan van een GSP tracker?
Next articleEen mannen blog beginnen in 2024 maar hoe dan?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here