Beste vacaturesites voor studenten. Lees het hier.

vacaturesites voor jongeren

Er zijn ontzettend veel vacature websites en uitzendbureau’s. Maar waar kan je nou het beste terecht als student?

Enkele van de beste vacature sites voor studenten:

1.Studentenwerk

StudentenWerk is één van de grootste vacature sites voor studenten in Nederland. Hier vind je veel parttime en bijbanen speciaal voor studenten. Jong talent heeft grote impact. De oprichters, Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen, zijn hiervan het levende bewijs. In 2000, zelf nog studerend, zochten zij een bijbaan.

Ze merkten al snel dat er nog geen platform bestond voor hun behoefte en doelgroep, dus creëerden ze deze zelf: StudentenWerk. Wat startte als een simpele website groeide uit tot een innovatief uitzendbureau dat het Nederlandse recruitmentlandschap voorgoed zou veranderen. StudentenWerk is onderdeel van YoungCapital. En werken met YoungCapital, is werken met de nieuwe generatie.

2.YoungCapital

YoungCapital is ook hele populaire vacature site voor studenten en biedt veel vacatures aan voor parttime werk, stageplekken en startersfuncties.

YoungCapital richt zich op jong talent, strudenten en starters, de nieuwe generatie medewerkers. Zij helpen ondernemend, optimistisch en sociaal vaardig talent hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Met jong talent komen dynamiek, energie en kennisoverdracht vanzelf.

3.Indeed

Indeed is één van de grootste vacature sites in Nederland en biedt veel vacatures aan voor studenten en starters. De meeste mensen kennen Indeed wel. Het is voor iedereen en niet alleen voor studenten. Indeed is wereldwijd de nummer #1 vacaturesite met elke maand meer dan 300 miljoen unieke bezoekers per maand.

4.LinkedIn

LinkedIn is ook een goede plek om vacatures te vinden voor studenten en starters. Het biedt niet alleen vacatures aan, maar ook de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en in contact te komen met bedrijven en dus te netwerken. Als je op zoek bent naar een baan dan is LinkedIn wel echt een must!

Onthoud dat naast deze vacature sites, er ook vaak lokale studentenuitzendbureaus zijn die specifiek gericht zijn op studentenwerk en bijbanen.

Maar ook Facebook kan je helpen aan een baan. Er zijn vele groeps voor mensen op zoek naar een studentenbaan of starters job. Gebruik je netwerk dus goed.

Previous articleIk heb schulden wat nu?
Next articleGebruik merchandise om je bedrijf op de markt te brengen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here