Geld verdienen met advertenties op je website. De beste manier?

waarom is nikkie plessen zo rijk

Na een aantal jaren bloggen en hier en daar wat uitproberen denken we dat advertenties de beste manier is. Maar pas echt een goede manier bij velen bezoekers. Denk dan niet aan 10k bezoekers, maar meer aan aantallen vanaf 100k bezoekers. Hiervoor moet je dus harder werken aan je marketing, SEO en meer adverteren zodat bezoekers terug komen. 100k bezoekers? Moeilijk, maar niet onmogelijk.

Mensen denken dan al gauw aan Google Adsense voor advertenties, maar dit is echt geen vetpot. Voor de meeste publishers/bloggers anders niet. Wil jij echt een mooie 2000 per maand verdienen? Wat dus gewoon een mooi fulltime inkomen is. Dan moet je voor Mediavine of Adthrive gaan. Dit zijn medium advertisers die gemiddeld 10 tot 20 dollar per 1000 pageviews betalen. Heb jij dus 100.000 pageviews per maand dan verdien je gemiddeld 1000 tot 2000 dollar. Dit zijn redelijke bedragen. Heb jij een half miljoen bezoekers dan verdien je al gauw 5000/10.000euro per maand met premium advertisers.

En ja, die advertenties zijn irritant, maar he geld is ook leuk!

Zou je dat ook kunnen verdienen met affiliate marketing? Wij denken van niet, maar als jij andere ervaringen hebt tell us!Sommige websites draaien volledig op affiliate marketing zoals fashionchick.nl.

Uiteraard zijn er nog meer advertisers zoals Mediafem en Propellerads, maar over Mediavine en Adthrive lezen wij de beste reviews. Finance blogs en bezoekers uit USA verdienen het beste. Tip van ons: begin dus een finance blog en blog in het Engels!

Kijk dit zijn leuke bedragen voor een online blog/magazine. En dat is dan met 1 website. Wat als je 2 blogs hebt met 500k bezoekers per maand? Kassa!Veel mensen denken dat online verdienen met teksten een soort grap is. Maar nee er zijn niet zoveel online publishers en blogs voor niks. Ze verdienen echt geld.

Geld verdienen met teksten? Its a yes!

Wij denken dus dat premium advertising de beste manier van online verdienen in 2022 is. Maar om zoveel bezoekers te krijgen ben je echt wel 5 jaar bezig als het niet meer is. Je moet niet vergeten dat er veel concurrentie is van social media en TikTok. Mensen zoeken nu ook veel dingen op op TikTok.

Google wordt minder populair en ik denk dat veel publishers dit merken.

Op naar die 500k! Lets go!

Previous articleIs Jacko Meijaard dan toch een oplichter met zijn affiliate marketing revolutie?Lees hier meer.
Next articleHet vermogen van André Rieu. Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here