Het vermogen van Chantal Bles in 2024.

werk en vermogen jessie maya

Sommigen zullen haar kennen, voor anderen is ze wat minder bekend.

Wie is Chantal Bles?

Hoewel Bles bekend staat als ‘de vrouw van’, waar we later meer over vertellen, is er ook genoeg te vertellen over Bles zelf. Men zal haar voornamelijk kennen in haar rol als stylist. Jarenlang heeft zij namelijk bekende Nederlanders voorzien van de meest prachtige outfits. Van het Televiziergala tot outfits op dagelijks basis: bij Bles ben je aan het juiste adres.

Interieurstylist

Het gevoel voor stijl heeft ze ook meegenomen naar andere gebieden dan kleding. Sinds een aantal jaar richt Bles zich ook op het stylen van interieur. Heel wat anders, maar eveneens iets waar ze succesvol in lijkt te zijn. Actief op sociale media is ze hier dan weer niet in, in tegen stelling tot haar eigen account. Ook de link naar haar website loopt op niks uit. Hoe ‘druk’ ze hier dus momenteel mee is, is niet bekend.

Wat is haar vermogen in 2024?

Erg interessant is natuurlijk ook om te weten wat een vrouw als Chantal Bles nou verdiend. Met haar vele contacten in de stylisten wereld is in ieder geval te gokken dat ze bij haar jobs een goed salaris binnenharkt.

Het salaris van Chantal Bles is helaas nooit publiekelijk bekend gemaakt. Haar werk als styliste betaalt op normaal niveau vaak tussen de 2000 en 3600 euro, maar we denken dat Chantal door haar status wel wat meer knaken kan vragen voor het werk dat ze levert.

Het vermogen van Chantal Bles komt dus voort uit haar werk als styliste, maar ook van de succesvolle coureurscarrière van haar man, Robert Doornbos. De twee hebben samen een flinke som geld bij elkaar verzameld en werken nog altijd door, dus we denken dat ze er de komende winters warmpjes kunnen bijzitten met z’n tweeën.

Previous articleWat is het vermogen van Joost Klein in 2024?
Next articleTips bij het oprichten van een BV. Lees het hier op Carriere Tijd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here