Wat is het vermogen van Joost Klein in 2024?

De aanwinst voor het Songfestival met Europapa, nu al miljoenen views en een megahit, maar gaat hij hiermee het songfestival ook echt winnen? Dat denken we niet.

Joost groeide op in Friesland, waar hij een zware jeugd achter de rug heeft. Als jonge jongen verliest Joost beide ouders. Hij zit nog maar net in de brugklas als zijn vader overlijd aan kanker. En nog geen jaar later overlijd zijn moeder aan een hartslilstand.

Jeugd

Joost groeide op in Stiens en Britsum, twee dorpen in de gemeente Leeuwarden. Hier woonde hij samen met zijn ouders en oudere broer en zus, die ongeveer vijftien jaar ouder waren dan hem. Joost ging naar school op het Stedelijk Gymnasium Leeuwarden.

Van 2008 tot 2016 was Joost actief op YouTube onder de naam EenhoornJoost. Sinds 2016 heeft hij het leven als youtuber ingeruild voor artiest en schrijver. Hij gebruikt zijn YouTube-kanaal, dat nu Joost Klein heet, alleen nog maar om zijn muziek te delen.

In 2015 bracht hij zijn eerste nummer uit als rapper: 511. Waarna hij in 2016 naar buiten kwam met zijn eerste EP Dakloos, waar onder andere zijn populaire singles Zelfgemaakt en Bitches onder vallen. In 2017 en 2018 stond Joost kort onder contract bij Top Notch. In deze tijd kwam zijn eerste mixtape ‘Scandinavian Boy’ uit en zijn tweede EP M Van Marketing. Al snel richtte Joost zijn eigen label Albino Records op. Onder zijn eigen label kwam in 2019 zijn debuutalbum Albino uit. Daarna verschenen er nog vier albums: 1983, Joost Klein 7, Albino Sports Vol.1 en Fryslân. En ook bracht hij nog veel singles uit, waaronder de grote hits Wachtmuziek en Friesenjung.

Wat is zijn vermogen in 2024?.

Wat precies het vermogen van Joost Klein is, is niet bekend, maar het wordt geschat op een paar miljoen. Wel zou het volgens bookingssites minimaal €45.000 kosten om hem te boeken voor een optreden. De carrière van Joost lijkt een flinke boost te gaan krijgen door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. Grote kans dat hij daarmee ook zijn vermogen gaat opkrikken en hij wel miljonair gaat worden.

Previous articleWat is een dagbesteding en wat kan je daar doen? Is het ook een soort werk?
Next articleHet vermogen van Chantal Bles in 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here