Het vermogen van Frits van Eerd in 2024. De jumbo man. Benieuwd?

vermogen frits van eerd

Het vermogen van Frits van Eerd in2024. De Jumbo man, but what is going on? Veel mensen zijn nu benieuwd naar zijn vermogen en hoe de zaak verder gaat.

Het Openbaar Ministerie laat weten dat er een gezamenlijk onderzoek van de FIOD, de politie en het Functioneel Parket Noord-Nederland naar witwasconstructies loopt. Daarbij zijn invallen gedaan in Noord-Brabant, Drenthe en Groningen.

Het witwassen gebeurde via onroerendgoedtransacties, autohandel, onverklaarbare contante stortingen en sponsorcontracten in de motorcross. Verder is er een verdenking van btw-fraude in de autohandel. In totaal zijn er negen personen aangehouden, waarvan een 58-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze de hoofdverdachte in de zaak is. Of de 55-jarige Van Eerd zelf verdachte is, is onbekend. Hij is in elk geval niet de hoofdverdachte.

Het ziet er dus niet al te best uit voor de zakenman. Frits van Eerd treedt dan ook tijdelijk terug als directeur van Jumbo.

Wie is deze man eigenlijk precies?

Frits van Eerd is geboren op 16 oktober 1967 in Veghel, Noord-Brabant. Hij is de zoon van Karel van Eerd, die samen met zijn broer een kruidenierszaak begon in 1921. Frits van Eerd heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft daar zijn diploma behaald in 1991. Na zijn studie begon hij te werken in het bedrijf van zijn vader, Jumbo Supermarkten.

Frits van Eerd is een van de meest filantropische zakenmensen in Nederland. Hij heeft diverse goede doelen gesteund en heeft zich bijvoorbeeld ingezet voor de bouw van een hospice in Veghel. Daarnaast is hij een groot liefhebber van de autosport en heeft hij geïnvesteerd in het raceteam van Jumbo. Ook heeft hij een eigen raceteam opgericht, genaamd Racing Team Nederland.

Naast zijn werk bij Jumbo en zijn liefdadigheidswerk, heeft Frits van Eerd ook geïnvesteerd in vastgoed. Zo heeft hij bijvoorbeeld geïnvesteerd in de bouw van een nieuw kantoor voor Jumbo in Veghel. Ook heeft hij geïnvesteerd in vastgoed in het buitenland, waaronder in Duitsland en België. Een slimme zakenman dus.

Hoeveel verdient de Jumbo eigenaar in 2024?

Het is nog afwachten hoe de zaak zich verder gaat ontwikkelen en of de FIOD überhaupt beslag gaat leggen op het vermogen van Frits van Eerd. Hij verdient tussen de 10 en 15 miljoen euro per jaar. Zijn vermogen wordt door zakenblad Quote geschat op maar liefst 2,5 miljard euro. Dat is dus behoorlijk.

We houden je op de hoogte!

Wil jij nou ook rijk worden, maar dan met beleggen? Bekijk dit dan eens.

Foto: unsplash

Previous articleWat is er aan de hand met ondernemer Kanye West in 2023?
Next articleHet vermogen van Quincy Promes in 2024

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here