Het vermogen van Gregory van der Wiel in 2023. Lees het hier.

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Gregory van der Wiel in 2023.

Gregory Kurtley van der Wiel is een voormalig Nederlands profvoetballer die bij voorkeur als rechtsback speelde. Hij stopte 1.5 jaar geleden met zijn voetbal carrière. Een carrière die blijkbaar veel van hem vroeg, want hij kampte daarna met paniekaanvallen. Dat kwam door de jarenlange druk van presteren.

Je kent hem misschien ook wel als de ex van het Belgische model Rose Bertram. Lees hier meer over haar. Het was een leuk stel (vinden wij althans) en ze hebben 2 kinderen samen.

Maar hij doet veel meer dan dat. Hij is ook een slimme ondernemer en investeerder.

Hij heeft geïnvesteerd in het populaire merk BALR. in 2018 verkocht hij zijn aandelen. Quote schreef dat hij 2000% winst heeft gemaakt op zijn investering, dus reken maar uit. Kassa!

Van der Wiels ondernemerschap leidde ook tot de oprichting van Block Party, een investeringsfonds dat gelijkgestemde bedrijven verbindt en van een relevant netwerk voorziet. Het belangrijkste is dat we naar mensen zoeken. We geloven in talentvolle mensen, zegt zakenpartner Jacobs. Inmiddels hebben ze bekende start-ups als Hardt Hyperloop, Voicey en Unless in hun portfolio.

“Als we iemand vinden met de juiste attitude, zullen we altijd proberen om iets voor diegene te doen,’ gaat hij verder. ‘En als een idee nog in de kinderschoenen staat, helpen we tot er een bedrijf ontstaat waar wij in kunnen investeren. We willen bedrijven van dienst zijn in die eerste fase en de mensen helpen die een droom of idee hebben, maar niet weten hoe ze die na moeten jagen”

Ook houdt hij zich bezig met personal branding. Zo is onlangs de website gregoryvanderwiel.com succesvol gelanceerd. Dit willen ze nu ook voor andere atleten gaan doen. Zo kunnen ze hun empire uitbreiden. Hij is dan eigenlijk ook een soort creative director. We houden zijn website in de gaten, benieuwd wat er nog komen gaat.

Nou we wachten nog op die investering voor onze goede ideeën…

Want 4 miljoen aan oplichters is toch niet zo leuk?! En dat dankzij zijn ex. Heeft ze hem daarom verlaten of hij haar?

Achtergelaten met een schuld van 4 miljoen?

Oops..maar niet getreurd.

Wat is zijn vermogen in 2023?

Wij denken dat hij 20 miljoen heeft, maar hij doet er geen uitspraken over. Dus zeker weten doen wij dit niet. Dit is dus een schatting. Zodra we meer weten laten we het je uiteraard weten.

Wil jij nou je geld verdienen door te beleggen op de beurs.. is dat helemaal jouw ding? Lees dit dan eens.

We keep you up-to-date!

Previous articleVijf tips om carrière te maken in 2023. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder.
Next article3 dingen die je moet overwegen als je ondernemer wordt. Lees gauw verder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here