Hoeveel verdien je bij de Kruidvat?

wat verdien je bij kruidvat

Werken bij Kruidvat? Iets voor jou?

Wat verdien je daar dan eigenlijk? Wij helpen jou graag aan een baan of een functie die bij je past en geven je graag meer informatie over salarissen.

Het salaris bij Kruidvat kan variëren afhankelijk van de functie en de werkervaring van de werknemer. Over het algemeen betalen drogisterijen zoals Kruidvat hun medewerkers het minimumloon of iets meer. Het minimumloon wordt elk jaar vastgesteld door de overheid en is afhankelijk van de leeftijd en het aantal gewerkte uren per week.

Op basis van het minimumloon vanaf 1 januari 2023 kan het salaris voor een medewerker bij Kruidvat er als volgt uitzien:

  • 18 jaar: €3,40 per uur
  • 19 jaar: €4,01 per uur
  • 20 jaar: €4,99 per uur
  • 21 jaar: €6,63 per uur
  • 22 jaar en ouder: €9,72 per uur

Tegenwoordig verdienen werknemers wel meer omdat er gewoon veel vraag is naar personeel. Het gemiddelde kruidvat salaris in Nederland is € 26.292 per jaar of € 13,48 per uur. Dat is dus zeker wel wat hoger dan het minimumloon.

Het is dus zeker mogelijk dat Kruidvat hogere salarissen biedt voor medewerkers met meer ervaring of voor leidinggevende functies. Daarnaast biedt Kruidvat ook andere arbeidsvoorwaarden en voordelen zoals een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en personeelskorting op producten.

Iets voor jou?

Solliciteer!

Previous articleVermogen Vivian Hoorn in 2024. Benieuwd?
Next articleDefensie salaris 2024. Wat verdien je dan? Iets voor jou?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here