Het vermogen van Hakim Ziyech in 2024. Benieuwd?

vermogen edson da graca

Voor het Marokkaanse elftal schoot hij tijdens het WK van Qatar in 2022 het team naar de kwartfinales, maar al veel eerder bleek zijn voetbalkwaliteit belangrijk voor Ajax en Chelsea.  Lees gauw verder over deze voetballer en zijn vermogen in 2024.

Wie is Hakim Ziyech?

Hakim Ziyech (Dronten, 19 maart 1993) is een Nederlands-Marokkaans voetballer die als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller uit de voeten kan. Op 19-jarige leeftijd maakte de talentvolle Ziyech zijn debuut in het eerste van sc Heerenveen.

Hij tekende in februari 2020 bij Chelsea, dat hem per 1 juli 2020 voor 40 miljoen euro overnam van Ajax. Ziyech debuteerde in 2015 in het Marokkaanse voetbaleftal. Daar ken je hem misschien ook wel van. Maar hier doet hij dus ook goed.

Wat is zijn vermogen in 2024?

Het vermogen van Hakim Ziyech wordt geschat op €21 miljoen volgens diverse web bronnen. Dat bedrag is niet heel vreemd gezien het feit dat hij voor zo´n €40 miljoen is gekocht van Ajax naar Chelsea. 

Natuurlijk stopte Ziyech niet die €40 miljoen direct in zijn zak, want van een transfer gaat altijd een groot gedeelte naar de club en sponsors, maar een voetballer die zijn financiën een beetje slim aanpakt, zal toch een flink bedrag overhouden aan zo´n transfer.

Hij verdient € 118.000 per week en dat is jaarlijks ongeveer € 6 miljoen. De prestatiedruk is groot, maar daar lijkt Ziyech zich de laatste tijd weinig van aan te trekken.

En zoals bijna elke rijke voetballer zal hij ook wel in het vastgoed zitten.

Hij zit er in ieder geval goed bij.

Weet jij nou meer van deze voetballer en zijn vermogen? Tip de redactie!

Wil jij nou beleggen in de beleggingswereld?. Is dit meer jouw ding?Bekijk dit dan eens.

Previous articleWat maakt iemand een goede ondernemer?
Next articleVermogen Eelco de Boer. De internet ondernemer. Lees het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here