Vermogen Jitse Groen in 2024. Is hij miljardair?

vermogen hugo de jonge

Vermogen Jitse Groen in 2024? Is hij miljardair? De thuisbezorgd.nl held! Hij kwam met een gouden idee en de rest is history.

Misschien heb je wel eens van hem gehoord. Je hebt vast wel eens iets besteld via thuisbezorgd.nl. Jitse Groen is de founder en CEO van Just Eats Takaaway en dat is het moederbedrijf van thuisbezorgd. De bezorgkoning!

HIj was nog een student toen het avontuur begon. Hij probeerde online Chinees eten te bestellen, maar dit lukte niet. Hij zag een gat in de markt en schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en de rest is geschiedenis.

In 1999 was thuisbezorgd.nl een feit. Dat is inmiddels 23 jaar geleden. Het begin was nog zwaar omdat internet nog niet zo veel werd gebruikt. Jitse heeft er lang over gedaan om het groot te maken, maar nadat het internet ook meer geaccepteerd werd en betere verbindingen kreeg, werd Thuisbezorgd ook groter. In het jaar 2000 zette hij takeaway.com op zodat hij internationaal kon gaan. De bedrijfsnaam is nu ook Takeaway voor internationale investeerders. Zijn studie heeft hij nooit afgemaakt. Nog wat tips van Jitse Groen himself: succesvol ondernemen is vooral een lange rij van goede beslissingen. Natuurlijk zal er een keer een slechte beslissing tussen zitten, maar die ben ik een tijdje later allang vergeten, aldus Groen.

Het vermogen van Jitse Groen?

Dit is een selfmade ondernemer met een goud idee. Uiteraard wel met wat hulp van investeerders.Takeaway.com, in Nederland bekend als Thuisbezorgd, is inmiddels meer dan 3 miljard euro waard. Volgens Quote heeft hij een vermogen van 1,4 miljard euro, maar dit vermogen is gedaald naar €414 miljoen in 2024.

Over zijn priveleven is niet zoveel bekend. Hij heeft een villa aan de boulevard van Noordwijk. De villa telt ruim duizend vierkante meter en heeft onder meer een binnenzwembad, een sauna, een thuisbioscoop, diverse badkamers en negen slaapkamers. Like what? Goals!

Dus studenten met goede ideeën, waar wacht je op? Begin online! Lees onze andere artikelen voor inspiratie.

Hou vooral vol en wees geduldig!

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen? Beleggen op de beurs. Bekijk dit dan eens.

Succes!

Previous articleHet vermogen van Ruben Bontekoe in 2024. Hoe rijk is de man van Nikkie PLessen?
Next articleAnna Nooshin en haar bedrijven. Wat doet ze allemaal?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here