Het vermogen van John van den Heuvel in 2024. Lees hier meer.

vermogen dennis schouten

We kennen John van den Heuvel natuurlijk allemaal wel. John van den Heuvel is in Nederland bekend geworden als keiharde misdaadverslaggever, voor wie geen crimineel te groot is.

John van den Heuvel is een(misdaad) journalist, columnist, presentator, televisieproducent en voormalig politieagent. Een heleboel dus. Hij schuift regelmatig aan bij RTL Boulevard en houdt zich bezig met de grootste zaken.

Van den Heuvel heeft verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder “Hollands Hardste” en “Bureau Misdaad”. Hij staat bekend om zijn betrokkenheid bij het blootleggen van criminele activiteiten en het interviewen van mensen in de onderwereld.

Naast zijn werk in de media heeft John van den Heuvel ook meegewerkt aan boeken over criminaliteit en heeft hij als expert bijgedragen aan verschillende discussiepanels over misdaad en rechtshandhaving.

Wat is het vermogen van John van den Heuvel in 2024?

John van den Heuvel heeft enkele keren toegegeven dat hij goed verdient met de verkoop van zijn tv-programma’s. Maar, jammer genoeg voor John, is hij er nog niet steenrijk mee geworden. Hij kan goed leven van zijn werk, maar naar eigen zeggen is hij geen miljonair.

Zijn vermogen komt vooral door zijn werk als misdaadverslaggever en door de verkoop van zijn tv-programma’s. Zenders wereldwijd zijn bereid hier tienduizenden euro’s voor te betalen. OP de vlucht en ontvoerd zijn verkocht. Maar ook zijn salaris als tv-presentator en misdaadverslaggever in de krant telt aardig bij elkaar op.

Alles bij elkaar? Nog net geen miljoen anno 2024. Maar hij is hard op weg en wordt waarschijnlijk wel miljonair.

Althans dat denken wij.

Weet jij meer? Laat het ons weten! Tip de redactie.

Wil jij je geld verdienen met beleggen? Is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Hugo de Jonge in 2024. Hoe rijk is deze man?
Next articleWelke banen verdienen 3000 euro per maand?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here