Vermogen Leonie ter Braak in 2024. Wat een leuke dame!

Wie is deze dame eigenlijk?

Waarschijnlijk ken je Leonie ter Braak vooral als presentatrice, maar de mooie blondine heeft veel meer talenten dan presenteren. Ze heeft namelijk ook ervaring als journalist, model en zelfs als dagvoorzitter. Er is één ding wat we absoluut uit dit CV kunnen opmaken: Leonie is niet bang om in de schijnwerpers te staan. Leonie ter braak werd geboren op 28 september 1980 in Buurse, een klein dorpje in Overijssel. In Buurse heeft ze een fijne en veilige jeugd gehad. Ze is daarna ook nooit vergeten waar ze vandaan komt. Leonie zegt zelf dat ze haar Twentse afkomst echt koestert. Ze reisde de hele wereld over, maar komt altijd weer terug in haar kleine geboortedorp.

Al op jonge leeftijd wordt Leonie ontdekt als model. Ze was veel op reis voor dit werk en verdiende er veel geld mee. Echt gespaard heeft ze echter niet, ze gaf het geld net zo snel uit als dat het binnen kwam. Dat is ook typisch voor Leonie, lekker op het randje leven. Voor haar modellenwerk woonde ze zelfs tijdelijk in New York. Toch besloot ze deze wereld achter zich te laten en zich te focussen op een televisiecarrière in Nederland.

Met de televisiewereld maakte Leonie ter Braak kennis bij RTV Oost, waar ze presentator en programmamaker werd. Ze ging hiervoor heel Overijssel door op zoek naar leuke en prikkelende locaties. Daarnaast presenteerde ze ook praatprogramma’s voor de regionale omroep. Na RTV Oost kwam Leonie ter Braak bij Talpa terecht. Hier werkte ze eerst een jaartje achter de schermen, waarna ze presentatrice werd bij WNL. Sinds 2017 is ze werkzaam bij SBS6 en is ze regelmatig te zien bij Vandaag Inside. Inmiddels heeft Leonie er al heel wat presentatieklussen opzitten en heeft ze zelfs een talkshow gehost. Ze is momenteel te zien in het programma: Doetie ‘t of doetie ‘t niet  bij RTL4. Een erg leuk programma en zij doet het ook erg leuk!

Leonie ter Braak relatie, partner en kinderen

Leonie ter Braak is al meer dan 15 jaar gelukkig getrouwd met haar man Floris Koch. Samen heeft het stel twee zoontjes: James en Valentijn. Het is echter niet altijd vanzelfsprekend geweest voor Leonie op het gebied van de liefde. Op de middelbare school heeft Leonie ter Braak het namelijk erg lastig gehad. De eerste liefde van haar leven was namelijk een meisje. Iets wat in die tijd nog niet erg geaccepteerd werd in Twente. Leonie werd enorm gepest toen uitkwam dat ze gevoelens voor een meisje had. Dat maakte het erg lastig voor Leonie om later nog een keer haar gevoelens te uiten. Toch liep ze in 2013 tegen Floris aan, en wist ze dat het goed zat.

Wat is haar vermogen in 2024?

Volgens bronnen zit ze er wel warmpjes bij en is ze wel miljonair. Hoeveel ze precies heeft weten we niet. Ze had meer geld kunnen hebben want ze heeft ook erg veel geld verbrast.

Previous articleWaarom streetsmart belangrijker is op de arbeidsmarkt dan booksmart.
Next articleHoe begeleid je iemand met een verstandelijke beperking? Wat komt hier bij kijken?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here