Vermogen Ruud de Wild in 2024. Benieuwd?

vermogen jutta leerdam

Wie is Ruud de Wild eigenlijk? Je hebt vast wel eens van deze man gehoord.

Ruud de Wild is een Nederlandse radio-dj, kunstenaar en presentator. Hij werd geboren op 24 april 1969 in Hilversum, Nederland. De Wild begon zijn carrière in de media als dj bij verschillende radiostations, waaronder 3FM en Radio 538.

Hij verwierf landelijke bekendheid als presentator van het radioprogramma “Ruuddewild.nl” op 3FM, waar hij bekend stond om zijn levendige persoonlijkheid en scherpe interviews met bekende gasten. Hij won meerdere prijzen voor zijn werk in de radio-industrie, waaronder de Marconi Award voor Beste Presentator.

Zijn passie voor muziek brengt hem al op jonge leeftijd bij de radio. Assistent bij de AVRO is voor hem het opstapje naar een mooie carrière als Nederlands radio-dj. Een korte terugblik vertelt ons dat Ruud van assistent opklimt naar producer en al snel als dj aan de slag mag bij Hitradio, het huidige Radio 538. Zijn eerste eigen programma’s Wild in the Weekend en The Jungle worden vrijwel direct een succes.

Naast zijn radiowerk heeft Ruud de Wild ook televisieprogramma’s gepresenteerd, zoals “24 Karaat” en “De Nieuwe Uri Geller”. Hij heeft ook zijn passie voor kunst gevolgd en heeft verschillende tentoonstellingen van zijn eigen kunstwerken georganiseerd. Hij heeft schilderen verkocht voor duizenden euro’s. Ook ontvangt Ruud geld voor het geven van lezingen of het doen van reclame. Hoeveel precies is niet bekend.

Hij heeft momenteel een relatie met Olcay Gulsen. Lees hier meer over haar en haar vermogen. Hij was dit jaar ook te zien in een docuserie samen met Olcay. De serie kreeg veel kritiek.

Het vermogen van Ruud de Wild in 2024. Benieuwd?

Volgens diverse websites wordt het vermogen van deze man geschat op ongeveer 3 miljoen. Not bad at all! Maar dit weten wij dus niet zeker. Ruud de Wild heeft zijn poen vooral te danken aan zijn werk als radio-dj, maar hij verdient dus ook met zijn kunstwerken. Volgens het web verdient hij zo,n 30.000 bruto per maand.

Weet jij wel meer over het precieze vermogen van deze man? Tip de redactie!

Wil jij nou liever je geld verdienen door te beleggen op de beurs? is dat meer jouw ding?. Bekijk dit dan eens.

Previous articleVermogen Tijl Beckand. Hoe rijk is deze man eigenlijk anno 2024?
Next article5 onmisbare tips voor een goede bedrijfsverhuizing

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here