Vermogen Vivian Hoorn in 2024. Benieuwd?

vermogen vivian hoorn

Vermogen van Vivian Hoorn in 2024. Is deze dame miljonair of is ze gewoon rijk?

Nu op de cover van Harpers Bazaar. Een echte ster in wording!

Vivian werkt al geruime tijd in de modewereld, als model, fotograaf en influencer. Ze is een bekend gezicht in de body positivity-beweging – al gebruikt ze zelf liever de term body confidence. Ze heeft haar eigen elegante merk gelanceerd (een beetje saai, aldus de redactie, maar smaken verschillen). Maar ze is wel echt een creatieve boss en doet van alles.

Verder is ze fotograaf en runt ze samen met haar agent haar eigen talent agency, namelijk Scala Management. Ook heeft ze een populair YouTube-kanaal, waar ze samen met haar vriend, model en muzikant Rien Welsink, hun dagelijks leven deelt.

Ze heeft 25k subscribers. Vanaf 50.000 subscribers kan je leven van YouTube. Lees hier meer over een carrière op YouTube. Ze is er dus nog niet, maar ze doet genoeg andere dingen waarmee ze geld verdient.

Ze groeide op in een klein plaatsje vlak bij Den Bosch en wil van jongs af aan model worden. Vivian is bereid heel hard te werken om haar doel te bereiken. Op haar zestiende tekent ze een contract bij een Amsterdams modellenbureau. “Toen was de norm dat je heupbreedte niet meer dan 90 centimeter mocht zijn, nu is dat bij de meeste bureaus gelukkig niet meer zo”, vertelt ze. Ze werkte al samen met merken als Hunkemoller en S. Oliver en nog veel meer.

Wat is haar vermogen in 2024?

Daar is helaas niks over bekend, maar we denken dat ze wel een paar ton heeft gezien alles wat ze doet. Ze heeft in ieder geval een prachtig huis en woont ook nog op Ibiza. Dus ze zit er warmpjes bij. Goed gedaan!

Wil jij nu rijk worden maar dan op een andere manier? Is beleggen jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleDe grootste uitzendbureaus van Nederland.
Next articleHoeveel verdien je bij de Kruidvat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here