Wie is Emma Heesters en wat is haar vermogen in 2024? Benieuwd?

vermogen jutta leerdam

Ken jij deze leuke zangeres en social media influencer al?

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en YouTuber. Ze werd geboren op 8 januari 1996 in ‘s-Gravenpolder, Nederland. Ze was er jong bij. Op 8-jarige leeftijd al het “Kinderen voor Kinderen Songfestival” won. Toen ze 18 werd, begon ze met haar eigen YouYube kanaal en dat werd een groot succes. Haar talent werd al snel opgemerkt en ze vergaarde een grote online volgersbasis. Ze heeft meer dan een miljoen volgers op de gram. Een platencontract, tv-optredens en samenwerkingen met andere BN’ers volgden naar haar doorbraak op YouTube. Not bad right?!

In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Ditzelfde jaar was Heesters deelneemster van het televisieprogramma Beste Zangers. Hierna was ze ook te zien in de programma’s Ik hou van Holland, I Can See Your Voice en deed ze mee aan de webserie Jachtseizoen van StukTV. Verder was ze de Spaanse krokodil in The Masked Singer. Ze werd tweede. Ze heeft dus ook een behoorlijke televisie carrière. Inmiddels is ze ook te zien in het programma Secret Duets samen met Jamai en andere sterren.

In de loop der jaren heeft Emma Heesters samengewerkt met andere bekende artiesten en muzikanten en heeft ze haar eigen originele muziek uitgebracht. Ze heeft covers gezongen in verschillende talen, waaronder Engels, Nederlands en Spaans. Emma heeft ook deelgenomen aan televisieshows zoals “Beste Zangers” en “Dance Dance Dance”.

Maar dan, de belangrijke vraag waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn?

Wat is het vermogen van Emma Heesters in 2024?

Volgens het web heeft zij een paar ton (een half miljoen) maar is ze nog geen miljonair. Ze vraagt meer dan 10.000 euro voor een half uur. Ze is nog jong dus dit gaat nog wel komen, ze wordt wel miljonair uiteindelijk als ze zo doorgaat. Ze heeft een auto van 150.000 gekocht. Ze heet een sportieve Maserati Ghibli Modena S gekocht, het model dat in 2013 werd gepresenteerd tijdens de Shanghai Auto Show. Like wow! Goede investering. Ze heeft inkomsten uit muziekverkoop, optredens, sponsordeals en andere zakelijke ventures. Ze is ook nog eens een succesvolle influencer en verdient hier dus ook mee.

Wil jij nou liever je geld verdienen met beleggen? Beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Previous articleWat voor kleding draag jij op kantoor?
Next articleHet vermogen van Carlo Boszhard. Hoe rijk is hij eigenlijk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here