Bloggen over geld in 2024. Time to start now.

finance blog beginnen

Bloggen over finance/geld in 2024. Finfluencers: de trend van nu .

Ben jij het ondernemende type? Op zoek naar online inkomsten? Op zoek naar een idee om jouw expertise en creatieve kunnen in de markt te zetten?

Onze tip: begin een finance/geld blog. Het is er nu de tijd voor. Financiële blogs zijn trendy!

Bloggen is nu wel minder populair dan Instagram, Tiktok en Youtube. Maar het is gewoon moeilijk om daar nog tussen te komen. Met een blog kan je wel scoren als je keihard aan je marketing werkt.

Als je goede artikelen schrijft die ranken in Google. Het meeste zoekverkeer komt nou eenmaal via Google. Zorg dat je beter schrijft dan je concurrenten en met originele ideeën komt. Trending is nu ook inzicht te geven in je uitgaven en inkomsten patroon. Mensen willen gewoon graag weten wat je verdient en hoe je dit uitgeeft. Be open-minded!

Ben jij al hot and happening on social media? Dan heb je waarschijnlijk al veel lezers via je social media en kan je een blog als extra inkomsten bron gebruiken. Je hebt dan best of both worlds. Lezers via jouw populaire Instagram/tiktok kanaal en via Google. Zo kan je een groot blog opbouwen. Samenwerkingen aangaan met bedrijven, geld verdienen met Adsense en ook nog eens met affiliate marketing. Meer inkomen dus! Voor bekende influencers en BN’ers is dit een goed idee.

Maar ben jij een starter? Ben jij niet populair on the gram? Geen probleem. Begin rustig aan, knal met je artikelen, zorg voor goede SEO en zorg ervoor dat bezoekers je blog vinden. Zodra je een paar jaartjes verder bent komt het geld. Benieuwd hoe je dan gaat verdienen uiteindelijk? Bekijk dan dit artikel eens.

Wil je nou echt next level gaan? Begin er dan 1 in het Engels. Geef tips over beleggen, sparen, investeren, en meer. Verdiep je eerst in de markt en in andere blogs. Zorg dat je je concurrentie voor bent en komt originele content komt. Ben je nou niet zo goed in Engels? Ga dan voor die Engelse tekstschrijver die jouw ideeën uitwerkt. Ook dat hoeft niet duur te zijn.

Wat dacht je van financechick.com. Die moet je wel kopen…maar misschien heb je zelf een goed idee voor een Finance blog naam.Kijk wat er nog beschikbaar is en leg je domeinnaam vast.

Lees onze andere artikelen and get inspired!

Wil jij nou online beginnen? Heb je een goed idee? Dan heb je ook hosting nodig. Dat kan je hier vinden.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Previous articleBedrijf starten zonder geld in 2024, maar hoe dan?
Next articleHeb je een diploma nodig voor een eigen bedrijf?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here