Inspirerende vrouwelijke ondernemers in 2023. Hier vind je ze!

inspirende ondernemende vrouwen

Inspirerende vrouwelijke ondernemers in 2023. We hebben er meer van nodig. Waar zijn ze toch? Teveel sheeps instead of leaders. Ondernemende vrouwen: where you at? Bring it on!

Wij hebben 4 inspirerende Nederlandse vrouwelijke ondernemers voor je op een rijtje gezet:

1.Anna Nooshin

Anna Nooshin, deze powerchick moet je kennen. Onderneemster, influencer, Youtuber en zoveel meer. Ze begon in 2011 met haar magazine NSMBL en ging vanaf daar verder als succesvolle Youtuber en influencer. Ze heeft 2 boeken geschreven. Ze heeft 1 miljoen volgers op Instagram en heeft vele samenwerkingen met merken. In 2016 werkte Nooshin mee aan het RTL programma Hollands Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media. Our advice: just be you! Be real and be you! Cause you are worth more than a copy.

Ze is eigenaresse van een museum, ze heeft haar eigen beautylijn. Deze dame doet alles en ze is miljonair.

Anna is een succesvolle dame en we kijken zeker naar haar op.

2. Nikkie Plessen

Modevrouw en televisievrouw: Nikkie Plessen.

NP Fashion BV – het succesvolle bedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen – is het moederbedrijf van vijf succesvolle modemerken. In 2012 startte Plessen haar eigen fashionlabel, genaamd NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de internationale markt. Een groot succes.

Ze is regelmatig te zien bij RTL Boulevard en vertelt over de laatste mode trends.

De voormalig actrice en presentatrice verzekert dat hard werken, lef tonen en het volgen van haar modehart haar zo ver hebben gebracht.You go Nikkie!

Benieuwd wat Nikkie nou eigenlijk verdient? Bekijk dit dan eens.

3. Negin Mirsalehi

Deze powervrouw staat op drie. Negin ging van blogger, naar influencer naar zakenvrouw met haar eigen haarmerk Gisou. Ze is een succesvolle blogger, influencer en Youtuber. In 2015 breidde ze haar emperium uit met Gisou, een natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing. Al snel groeide het haarmerk uit tot een succesvol bedrijf waarbij ze inmiddels ruim dertig mensen in dienst heeft. 

4.Monica Geuze

Deze vrouw kan in dit rijtje uiteraard niet ontbreken. Ze begon 8 jaar geleden als dj en vlogger, maar is inmiddels zoveel meer. Ze is succesvol influencer met meer dan 1 miljoen volgers, ze heeft haar eigen lifestyle merk en ze presenteert programma’s, zoals the Bachelorette en Temptation Island. You go Monica!

Deze vrouw is zeker weten miljonair!

Wil jij nou graag je geld verdienen op de beurs? Geld verdienen met beleggen? Bekijk deze cursus dan eens.

Bron: Google, Beeld: Unplash

Previous articleWaar vind ik een geschikte baan?
Next articleHoe start ik een online business in 2023?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here