Inspirerende vrouwelijke ondernemers in 2024. Hier vind je ze!

inspirende ondernemende vrouwen

Ik mag toch hopen dat je mij ook wel een beetje inspirerend vind, althans dat probeer ik wel te zijn met dit merk/online magazine en de andere creatieve lifeofanartist.nl. 2 originele merken die nog wel wat groter mogen worden.

Inspirerende vrouwelijke ondernemers in 2024. We hebben er meer van nodig. Vrouwen om naar op te kijken, vrouwelijke ondernemende rolmodellen waar je van kan leren. Ze zijn er genoeg. We kennen er persoonlijk alleen nog niet zoveel, maar wie weet wat 2024 brengt. Altijd open om leuke vrouwelijke ondernemers te ontmoeten.

Wij hebben 4 inspirerende Nederlandse vrouwelijke ondernemers voor je op een rijtje gezet:

1.Anna Nooshin

Anna Nooshin, deze powerchick moet je kennen. Onderneemster, influencer, Youtuber en zoveel meer. Ze begon in 2011 met haar magazine NSMBL en ging vanaf daar verder als succesvolle Youtuber en influencer. Ze heeft 2 boeken geschreven. Ze heeft 1 miljoen volgers op Instagram en heeft vele samenwerkingen met merken. In 2016 werkte Nooshin mee aan het RTL programma Hollands Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media. Our advice: just be you! Be real and be you! Cause you are worth more than a copy.

Ze is eigenaresse van een museum, ze heeft haar eigen beautylijn Noosh. Hoe dit precies loopt is niet duidelijk. Deze dame doet alles en ze is miljonair, zelfs multimiljonair.

Ze heeft ook meerdere huizen in haar bezit en zit dus in het vastgoed.

Anna is een succesvolle dame en we kijken zeker naar haar op. Ze is inmiddels zwanger van haar eerste kindje van vriend Thijs Boermans.

2. Nikkie Plessen

Modevrouw en televisievrouw: Nikkie Plessen.

NP Fashion BV – het succesvolle bedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen – is het moederbedrijf van vijf succesvolle modemerken. In 2012 startte Plessen haar eigen fashionlabel, genaamd NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de internationale markt. Een groot succes.

Ze is regelmatig te zien bij RTL Boulevard en vertelt over de laatste mode trends.

De voormalig actrice en presentatrice verzekert dat hard werken, lef tonen en het volgen van haar modehart haar zo ver hebben gebracht.You go Nikkie!

Benieuwd wat Nikkie nou eigenlijk verdient? Bekijk dit dan eens.

3. Negin Mirsalehi

Deze powervrouw staat op drie. Negin ging van blogger, naar influencer naar zakenvrouw met haar eigen haarmerk Gisou. Ze is een succesvolle blogger, influencer en Youtuber. In 2015 breidde ze haar emperium uit met Gisou, een natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing. Al snel groeide het haarmerk uit tot een succesvol bedrijf waarbij ze inmiddels ruim dertig mensen in dienst heeft. Ze is volgens het blad Quote meer dan 20 miljoen waard thanks to haar succesvolle carriere als influencer en haar merk Gisou.

4.Monica Geuze

Deze vrouw kan in dit rijtje uiteraard niet ontbreken. Ze begon 8 jaar geleden als dj en vlogger, maar is inmiddels zoveel meer. Ze is succesvol influencer met meer dan 1 miljoen volgers, ze heeft haar eigen lifestyle merk en ze presenteert programma’s, zoals the Bachelorette en Temptation Island. Ze zit nu zelfs n de jury van The Masked Singer. You go Monica!

Deze vrouw is zeker weten miljonair!

Wil jij nou rijk worden met het casino? Dat kan natuurlijk ook! ga voor wat bij je past.

Wil jij nou online beginnen, je eigen website, je eigen webshop of online magazine. Dan heb je een domeinnaam en hosting nodig. Die kan je hier krijgen. Deze raden we zeker aan.

Bron: Google, Beeld: Unplash

Previous articleWaar vind ik een geschikte baan?
Next articleHoe start ik een online business in 2024?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here