Een fashion carriere bereiken in 2024? Zo krijg je dat voor elkaar!

een fashion carriere

Een fashion carrière in 2024. Hoe ga je dat bereiken? Hoe kom je er toch tussen?

Jouw droom is aan het werk gaan als stylist, onderwerper of werken als journalist bij een modeblad. Het is niet zo makkelijk om hierin door te breken. No matter how much talent you have. Networking is vaak key!

Het modeblad Vogue stopt ermee: like what? Dus die droom kan jewel vergeten. Misschien maakt het nog een doorstart met een andere uitgever..

Het is gedaan met de “papieren” tijdschriften. Veel bladen stoppen helemaal of gaan online verder. Alles is natuurlijk tegenwoordig ook online te vinden. De leukste blogs en online magazines. Verder is er natuurlijk ook concurrentie van social media. Social media zoals Instagram, Youtube en Tiktok.

De fashion industrie is dus niet de makkelijkste, maar het is niet onmogelijk.

Wij zeggen altijd: “You are capable of anything you set your mind to”;) Hard werken en vechten voor wat jij graag wil.

Volg een goede fashion opleiding, denk dan aan het AMFI of Academie Vogue. Zorg voor een goede stage of voor vrijwilligerswerk. Zorg voor goede bijbaantjes en build your CV.

Wil jij graag jouw stijl en gevoel voor mode laten zien? Dan is het een goed idee om een (professioneel!) blog te beginnen om zo jouw schrijfskills en gevoel voor mode te laten zien. Koppel social media accounts aan je blog en begin met het plaatsen van jouw mode looks op Instagram, Facebook etc. Je kan ook een Youtube kanaal aanmaken en daar je kleding showen. Kom met iets origineels, bijvoorbeeld met een EDGY stijl. De trend voor de toekomst. De days of the basis bitches are over. Wees creatief en origineel! Een fashionista met haar eigen shop waar we erg naar opkijken en erg origineel is lady: Romy D’Fonseca. Wil jij net zoals deze lady een succesvolle fashion Instagram influencer worden? Lees dit dan eens.

Een fashion carriere in 2024? Het is mogelijk met hard werken, succes!

Wil jij toch liever een carrière door middel van online ondernemen en websites met content? Ben jij creatief en goed met teksten? Wil jij geld verdienen door middel van affiliate marketing? Denk aan Jacko Meijaard: de affiliate marketing king.

Begin je eigen website vol met goede content. Je hebt een domeinnaam nodig en hosting of course. Die kun je hier krijgen. Goed en betaalbaar.

Previous articleWelke studie past bij mij in 2024? Lees hier meer.
Next articleGeen 9 tot 5 type? Word ondernemer in 2024, maar dan online! Lees hier hoe je dat kan doen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here