Welke studie past bij mij in 2024? Lees hier meer.

welke studie past bij mij

Jongeren zijn vaak op die leeftijd nog niet bewust bezig met hun toekomst. Hier proberen wij verandering in te brengen. Wees bewust van je toekomst en maak de juiste keuze.

Het kiezen van een passende studie kan erg moeilijk zijn! Waar liggen jouw interesses? Maar denk niet alleen aan jouw interesses, maar ook aan de banenkans na je studie. Informeer goed naar de banenkans. Sommige studies zijn hartstikke leuk (denkt aan Criminologie, maar de banenkans valt hartstikke tegen).

MBO is echt zo gek nog niet. Kies een map. Ga voor een toekomst. Ga voor baangarantie.

Het is een goed idee om naar een paar opendagen te gaan van opleidingen die je leuk lijken. Zo krijg je informatie over de opleiding, kan je de sfeer proeven en je goed oriënteren

Kijk hier eens voor een gratis studiekeuzetest. Ontdek wat bij jou past. Dankzij deze studiekeuzetest ontdek je jouw persoonlijke interesses en de opleidingen die hierop aansluiten.

Welke studie past bij mij? Doe goed onderzoek en verdiep je in de verschillende studies. Denk aan het nu, maar ook aan de toekomst. Je kan tegenwoordig ook voor een volledige en verkortere thuis studie gaan. Denk dan aan helpende zorg en welzijn in 1.5 jaar met stage. Neem een kijkje op het NTI of NCOI.

Heb jij nou helemaal geen zin in een studie? Wil jij liever online ondernemer worden?Dan hebben we ook genoeg helpende artikelen voor je op dit platform.

Je hebt een goed idee nodig, een domeinnaam en een provider. Die kan je hier vinden. Start online! De winkelstraat loopt langzaam leeg. Jongeren zitten thuis op hun mobiel en kijken dus online. Doe er je voordeel mee!

Bron: Studiekeuze & werksite.nl, Beeld: Unsplash

Previous articleHBO of toch de Universiteit? Lees hier meer over de verschillen.
Next articleEen fashion carriere bereiken in 2024? Zo krijg je dat voor elkaar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here