Een toekomst zonder financiële zorgen in 2024, maar hoe?

financiele onafhankelijkheid

Een toekomst zonder financiële zorgen in 2024. Dat willen we graag allemaal. Maar hoe bereik je dat nou? en is dit wel haalbaar eigenlijk? Je weet namelijk nooit hoe het leven ineens een andere wending aan kan nemen.

Tegenwoordig draait het bij veel mensen om geld. Zeker sinds de corona crisis draait het bij veel mensen om geld. Veel zaken zijn failiet gegaan of hebben grote schulden en nu met de inflatie hebben veel mensen financiële problemen.

Ben jij op zoek naar financiële vrijheid en een online inkomen? Dan ben je bij Carriere tijd aan het juiste adres. Wij geven tips voor online ondernemers en mensen die financiële vrijheid willen.

Financieel vrij zijn is wat veel mensen willen. 5000 euro per maand aan passieve inkomsten en doen wat je wilt. Een droom voor veel mensen. 5000 euro? met 2000 euro ben je dat eigenlijk al en kan je een luxe leven leiden in landen als Thailand en Bali en de wereld rondreizen.

Wat te doen om financieel zorgeloos te worden?

1.Sparen en beleggen

Sparen kan je rijk maken, maar hier moert je wel echt veel voor apart leggen. Van geld beleggen kan je een passief inkomen krijgen. Maar uiteraard horen hier ook riscio’s bij. De FIRE beweging is steeds meer een trend. FIRE staat voor Financial Independence, Retire Early (financieel onafhankelijk en vroeg met pensioen) en is gericht op het beleggen en sparen van je geld zodat je uiteindelijk vervroegd met pensioen kan.

Hiermee bereik je dus financiele onafhankelijkheid en dat is erg populair tegenwoordig. Wist jij al dat door online te ondernemen door middel van blogs je ook financiele onafhankelijkheid kan bereiken? Als je en goedlopend blog hebt met 500k bezoekers dan verdien je al duizenden euro’s aan alleen advertising. Hier kan nog gesponsorde content bijkomen oftewel advertorials. Maar door bijvoorbeeld een webshop als side hustle kan je ook financieel onafhankelijk worden. Begin klein, maar denk groot. Denk aan de future!

Denk groot, denk in het Engels. Denk aan een concept/merk. Niet aan gewoon een persoonlijk blog. Nee denk groter. Maar onderschat het niet. Het is echt niet zo makkelijk. De meeste mensen hebben gewoon een leuke bijverdienste online.

Bovenstaande klinkt misschien als een sprookje en is het wel echt haalbaar?

Hoe snel je financiële onafhankelijkheid bereikt, hangt af van hoe hard je spaart en hoeveel je kunt beleggen en wat je dus aan Side Hustles doet. Zo kunnen sommige mensen met pensioen op hun 50ste en andere aanhangers al op hun 35ste of 40ste. Het is mogelijk met de juiste mindset.

Bloggen in het Engels is een goed idee. Lees hier meer over. Het vereist wel een kleine investering in de marketing en misschien tekstschrijvers als je Engels niet zo goed is. Struin het internet af naar goede blogs, verdiep je in blogs en marketing en ga ervoor. Ook een webshop kan een mooie side Hustle zijn, maar eerlijk is eerlijk er zijn al heel veel webshops en om er tussen te komen is best moeilijk.

Ben jij al klaar om financieel zorgeloos te zijn in de toekomst?

Wat dacht je van beleggen? Beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Heb jij het gouden idee, heb je een goede domeinnaam? Dan heb je ook hosting nodig. Dat kan je hier krijgen, goed, snel en betaalbaar.

Succes!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Previous articleHet draait allemaal om geld in 2024. Of niet?
Next articleVermogen Yvonne Coldeweijer in 2024. Benieuwd wat de “juice” queen verdient?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here