Vermogen Yvonne Coldeweijer. Benieuwd wat de “juice” queen verdient?

vermogen yvonne coldeweijer

Mensen belachelijk en zwart maken. Het moet je ding maar zijn. Maar 1 ding is zeker: Juice kanalen zijn trending. Waaronder die van Yvonne Coldeweijer.

Ze is een big hype op Youtube (met meer dan 150k abbonees) en heeft veel volgers op de gram.

2021 was het jaar dat Yvonne echt doorbrak met haar juicekanaal Life of Yvonne op Insta (dik 300k volgers) en haar gelijknamige YouTube-kanaal (meer dan 150k abonnees). Ook verdient ze bij door in de “mainstream media” zoals in het showbizzprogramma RTL Boulevard, waarvoor ze af en toe een exclusief filmpje vol sappige juice opneemt.

Maar Yvonne verdient het meeste met haar betaalde groep waarvoor je 10 euro per maand moet betalen. Daar blijken duizenden mensen zich voor hebben aangemeld terwijl alles wat in die groep gedeeld wordt je ook gratis op deze site en andere sites kunt lezen. Uhh why kan je dus afvragen? Voor die extra “juice”?

Maar dan: wat is haar vermogen in 2022?

Ze verdient dus met haar Youtube kanaal, met haar juice video’s aan RTL Boulevard. Maar ze schijnt ook ondernemer te zijn en geld te verdienen met een sieradenlijn.

De quote laat weten dat Yvonne inmiddels zo een half miljoen euro per jaar verdient. Dat komt neer op meer dan 41.000 euro per maand en veel mensen vinden dat echt absurd veel geld voor wat ze daadwerkelijk doet.

Nou dit lijkt ons sterk. Zoveel verdien je niet in de media. Tenzij je misschien John de Mol bent, Chantal Janzen bent of eigenaar van de Quote. De Quote is een blad wat inmiddels al even meegaat zowel online als offline.

Volgens de media zou Yvonne dus miljonair zijn. Wij vragen ons dit af. De media overdrijft wel meer.

Ben jij nou meer het supportive/empowerende type? Bekijk dan dit artikel eens. Show more support!

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way! Het is internettime!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron:superguide,. Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here