Het vermogen van Alex Soze in 2024.. Wat verdient deze man?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Alex Soze in 2024.Hoe rijk is hij eigenlijk? Deze man wordt veel Gegoogled en is een inmiddels een BN’er aan het worden. Van shockvlogger tot BN’er. En wie uiteindelijk BN’er is kan er vaak een slaatje uit slaan. Simple as that! Je bent famous en hebt haters, maar ook fans.

Of hij nou zo’n goed voorbeeld is voor de jeugd, is weer een ander verhaal. Deze man vindt je ofwel fantastisch ofwel verschrikkelijk want hij is aardig brutaal na de overheid toe..

Hij komt namelijk regelmatig in aanmerking met de politie en heeft een behoorlijk strafblad. Veel mensen ergeren zich aan deze man, maar hij heeft er toch mooi een verdienmodel van gemaakt.

Hij heeft namelijk inmiddels een eigen webshop met shirtjes. Zo verkoopt hij shirtjes met zijn levensmotto: ‘Alles kan kapot, maar Alex niet’

Ook verdient hij met zijn YouTube kanaal. Hij heeft aardig wat views. Al is het niet zo makkelijk om geld te verdienen met YouTube. Hier heb je echt veel views voor nodig (denk aan miljoenen). Meer weten over verdienen met YouTube? Lees dit dan eens.

Hij zat ook nog naast Andy van der Meijde in zijn programma Bij Andy in de auto. Een bekend YouTube kanaal.

Maar dan, het vermogen van Alex Soze in 2024? Wat verdient deze man?

We hebben geen idee hoe rijk deze man is. Wat hij verdient met zijn criminele handelingen etc. Hij verdient wel een aardig zakcentje met zijn vlogkanaal en zijn webshop denken wij, maar hoe rijk hij precies is dat weten wij niet.

Miljonair? Nee dat denken wij niet, maar je weet het nooit. Hij kan ineens met een goud idee komen.

We houden je op de hoogte van Alex Soze!

Wil jij nou geld verdienen met beleggen, beleggen op de beurs? Meer over weten? Bekijk dit dan eens.,

Image: unsplash

Previous articleBest verdienende bloggers Nederland in 2024. wieowie?
Next article4 succesfactoren om een start-up en een familie te groeien:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here