Het vermogen van Dave Roelvink. Hoe rijk is hij?

vermogen anke de jong

Dave Roelvink. Die ken je vast wel. Misschien ken je ook wel Donny Roelvink. Meer over hem hier.

Dave Roelvink is een televisiepersoonlijkheid, DJ en influencer. Het leven is natuurlijk altijd makkelijker als je een beroemde vader hebt. Nou makkelijker niet, want Dave heeft ook moeilijke tijden gekend, maar hij is dus in de showzbizz geboren. Dave Roelvink is geboren op 13 maart 1994 in Amsterdam. Hij is de zoon van zanger Dries Roelvink en heeft dus een oudere broer Donny Roelvink. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink. Daarnaast is hij bekend van verschillende televisieprogramma’s waaronder het RTL 5 programma Expeditie Robinson. Daarnaast heeft hij een eigen realityserie Daddy Dave die vorig jaar op Discovery+ te zien was.

Hij is dus ook DJ .Sinds 2015 is Roelvink actief als DJ met verschillende muziekstijlen zoals Bubbling, Moombahton en Eclectic. Voor een avondje Dave Roelvink betaal je al gauw 3000 euro.

Hoe verdient Dave zijn geld?

Dave Roelvink verdient zijn geld met verschillende activiteiten. Zijn televisieoptredens zijn een belangrijke bron van inkomen, maar ook zijn werk als DJ en zijn samenwerkingen met merken en bedrijven leveren hem veel geld op. Hij heeft bijvoorbeeld samengewerkt met bekende merken zoals Coca-Cola, McDonald’s en T-Mobile. Hij is ook een influencer met meer dan 600k volgers op de gram.

Daarnaast heeft Dave Roelvink samen met zijn broer Donny ook een eigen kledinglijn genaamd Double R. Hun kleding, bestaande uit vesten, broeken, sokken, shirts en onderbroeken. Hoe het precies loopt is niet bekend.

Wat is het vermogen van Dave Roelvink in 2023?

Volgens het web verdient hij ongeveer 20.000 euro per maand, maar dit kan dus ook meer of minder zijn.

Volgens verschillende bronnen op het web wordt het vermogen van Dave Roelvink geschat op ongeveer 1,5 miljoen euro. Hij is dus miljonair. Het is een schatting en het kan dus meer of minder zijn.

Wil jij nou liever je geld verdienen op de beurs. Met beleggen bijvoorbeeld? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Patty Brard. Hoe rijk is deze dame?
Next articleHet vermogen van Patricia Paay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here