Het vermogen van Fatima Moreira de Melo. Benieuwd?

vermogen andy van der meijden

Wie is deze dame nou precies en hoe rijk is ze?

Fatima Moreira de Melo startte haar carrière als hockeyster. Maar na haar carrière is ze ook druk in de weer geweest. Je kunt haar dan ook kennen als presentatrice, professioneel pokeraar, actrice en zangeres. Fatima heeft Portugese roots, want haar vader is een in Nederland gevestigde Portugese diplomaat. Zij is dus in Nederland geboren. 

Ze staat bekend om haar succesvolle carrière in het Nederlandse nationale vrouwenhockeyteam, waar ze vele medailles heeft gewonnen, waaronder Olympisch goud. Ze speelde als middenvelder en was bekend om haar vaardigheden en doorzettingsvermogen op het hockeyveld.

Na haar hockeycarrière ging Fatima Moreira de Melo zich toeleggen op poker. Ze werd professioneel pokerspeler en nam deel aan verschillende pokerwedstrijden en toernooien. Ze heeft ook deelgenomen aan televisieshows en programma’s over poker.

Hoe komt ze aan haar geld?.

Volgens cijfers zou Fatima zo’n 168.000 dollar verdiend hebben met haar pokerkunsten en tijdens live toernooien op televisie heeft Moreira de Melo ruim 550.000 dollar gewonnen. Oftewel flink kassa dus. Ze speelt veel in fysieke toernooien, maar neemt ook deel aan online toernooien .Daarnaast was ze ook een paar jaar ambassadrice van het sieradenmerk Zinzi en ze verschijnt regelmatig aan de desk van RTL Boulevard.

Ook was ze een paar maanden te zien in de soap Onderweg en ze presenteerde het programma ’t Mannetje. Ten slotte was ze ook te zien in programma’s zoals It Takes Two, Temptation Gossip en Survivor.

Het vermogen van deze vrouw in 2023?

Het vermogen van Fatima Moreira de Melo wordt in totaal op ongeveer 7 miljoen euro geschat. Ze is financieel onafhankelijk en hoeft niet meer te werken voor haar geld. Haar pokercarriere staat nu op een laag pitje.

Previous articleHet vermogen van Annemarie van Gaal? Benieuwd?
Next articleHoe moeilijk is de opleiding verpleegkundige?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here