Is Joshua Kaats echt zo rijk of is hij een oplichter? Ton per week? Of overdreven?

werk en vermogen jessie maya

Mensen die denken dat je zo snel rijk wordt met het internet komen bedrogen uit.

Het is zeker mogelijk, maar echt niet zo makkelijk. We denken dan ook dat deze man erg overdrijft met zijn verdiensten en miljoenenbedrijven. Een succesvol bedrijf kost namelijk jaren de tijd en je bent echt niet ineens in een paar miljonair door online te ondernemen.

Heb je nog nooit een reclame voorbij zien komen van Joshua Kaats? Misschien wel, maar ben je het gewoon vergeten of ken je de naam van Joshua Kaats niet. We denken dat je, zeker als je geïnteresseerd bent in ondernemen, vast wel eens de naam Joshua Kaats voorbij hebt horen komen.

Hij is een online-ondernemer die met zijn website dropshipacademy.nl aan mensen uitlegt hoe ze moeten dropshippen, en voor die lessen moet je als aspirant-ondernemer best wat neerleggen.Wat is dropshipping eigenlijk?Het is een vorm van online handelen waarbij de web-winkelier producten aanbiedt op zijn site die hij niet op voorraad heeft. De site is een tussenpersoon. De dropshipwebsite biedt een product aan en als er iets wordt verkocht dan bestelt de website het product bij de leverancier. De leverancier verstuurt het product direct naar de klant. De eigenaar van de dropshipwebsite heeft het product dus nooit fysiek gezien, maar verkoopt het wel.

In hippe YouTube-reclames, instagram posts en andere uitingen laat Joshua graag even aan je zien hoeveel geld zijn methodes hem hebben opgeleverd. Dit wekt voor velen de indruk dat Joshua zijn zaken goed voor elkaar heeft, en goed weet hoe je online winst moet maken.

Al duizenden jongeren hebben hiermee de nodige kennis opgedaan om een eigen bedrijf op te starten. Dit, maar natuurlijk ook zijn eerdere ondernemingen, hebben Joshua Kaats hoog in de lijst gezet van self-made miljonairs in Nederland.

Dropshipping is big business,maar zo makkelijk is het echt niet en in een paar miljonair met een academie? Ik betwijfel het. We zijn zelf internet ondernemer en weten dus wel een beetje hoe het werkt en wat hierin omgaat.

Zijn vermogen wordt geschat op meer dan 5 miljoen euro.

Overdreven? Ja! Dont believe everything you read. De meeste mensen doen zich groter voor dan ze echt zijn.

Of hij echt miljonair is? Ik betwijfel het.

Wil jij nou online ondernemen en ben je wel realistisch? Heb je een goed idee, maar verwacht je niet gelijk miljoenen? Zoek je een goede domeinnaam en hosting provider? Dan zit je hier wel goed. Goed, betaalbaar en betrouwbaar.

Previous articleHoe moeilijk is de opleiding verzorgende IG?
Next articleHoe moeilijk is de opleiding geneeskunde?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here