Het vermogen van Jesse Klaver in 2024. Benieuwd?

vermogen barbie 2023

Jesse Klaver. Wie kent hem niet?

Hij is het gezicht van GroenLinks. Hij draait al jarenlang mee in Den Haag. Hij is nog vrij jong voor een politicus maar hij doet het erg goed en wij zijn fan van hem en zijn partij!

Jesse Klaver werd geboren in Roosendaal op 1 mei 1986. Hij is dus pas 36 jaar. Vergeleken met zijn mede collega’s is hij dus nog vrij jong. Hij begon in 2006 als bestuurslid van DWARS, de jongerenorganisatie van Groen Links. In 2009 stapte hij over naar de jongerenafdeling van vakbond CNV en werd hij lid van de Sociaal Economische Raad (SER). Hij was toen 23 jaar en het jongste SER lid ooit. In 2010 werd Klaver tweede Kamerlid voor GroenLinks en in 2015 werd hij fractievoorzitter van zijn partij in de Tweede Kamer. Een behoorlijke carrière dus al op jonge leeftijd.

Jesse groeide op zonder zijn vader, in een sociale huurwoning in de wijk Westrand. Hij werd opgevoed door zijn moeder, zijn Indische oma en zijn activistische opa. Hij verliet de middelbare Vrije School in Prinsenbeek met een vmbo-diploma. Daarna studeerde hij Social Work aan de Avans Hogeschool in Den Bosch, aldus de website van GroenLinks. Social work is een populaire studie tegenwoordig.

Jesse gelooft dat we voor een gedeelde toekomst van Nederland moeten strijden voor gelijkwaardigheid van iedereen, een ambitieuzer klimaatbeleid, een duurzamere arbeidsmarkt, een waardevollere publieke sector, en voor volkshuisvesting.

Stem jij ook Groenlinks?

Maar dan, waar jullie benieuwd naar zijn: het vermogen van Jesse Klaver in 2024. Hoe rijk is hij?

Helaas kunnen we hier niks over terugvinden, maar we denken wel dat hij miljonair is. Hij doet hier geen uitspraken over zoals de meeste bekende mensen. Maar als je kijkt naar zijn verdiensten dan zit het wel goed. Ook verkoopt Jesse Klaver boeken die je hier kan kopen. Volgens de telegraaf verdiende hij hier 20.000 euro mee.

Jesse Klaver verdient als fractievoorzitter in de Tweede Kamer voor Groen Links afgrond zo,n € 127.00,00 bruto per jaar. Per maand is dat zo’n € 10.00,00. Een behoorlijk inkomen per maand dachten wij zo. Ministers zoals Hugo de Jong verdienen nog meer. Lees meer over Hugo de Jonge en zijn vermogen hier.

Wil jij nou ook rijk worden, maar door te beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens, succes met jouw carriere!

Bron: manly & rijksoverheid. Image: unsplash

Previous articleHet vermogen van Anke de Jong in 2024. Benieuwd?
Next articleVermogen Gert Verhulst in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here