Het vermogen van Jim Bakkum. Lees hier meer.

vermogen edson da graca

Wie is Jim Bakkum? Die moet je kennen natuurlijk.

Jim Bakkum is een Nederlandse zanger, acteur en televisiepresentator. Hij werd geboren op 10 augustus 1987 in Egmond-Binnen, Nederland. Bakkum kreeg nationale bekendheid in 2003 toen hij de tweede plaats behaalde in het eerste seizoen van het televisieprogramma “Idols”, de Nederlandse versie van “Pop Idol”.

Na zijn deelname aan “Idols” begon Bakkum zijn muziekcarrière en bracht hij zijn debuutsingle “Tell Her” uit, die meteen de nummer één positie behaalde in de Nederlandse hitlijsten. Hij bracht ook zijn debuutalbum “Impressed” uit, dat ook zeer succesvol was. Sindsdien heeft hij verschillende albums en singles uitgebracht en heeft hij opgetreden in vele concerten en musicalproducties.

In 2006 speelde hij voor het eerst een hoofdrol in een musical: Danny Zuko in Grease. Twee jaar later kreeg hij een hoofdrol in Fame van Albert Verlinde Entertainment. Daar tourde hij ruim een jaar mee rond, naast zijn carrière als popartiest en (stem)acteur.

De laatste paar jaar was Jim te zien in musical On Your Feet (als Emilio Estefan) en All Stars (als Hero). Daarnaast speelde hij ook een eigen theatertour met Nederlandstalige liedjes: Klein.

Naast zijn muzikale carrière en carrière in het theater heeft Jim Bakkum ook in verschillende films en televisieseries geacteerd. Hij speelde onder andere in de Nederlandse films “Costa!” en “Verliefd op Ibiza” en had rollen in televisieseries zoals “Dokter Deen” en “The Passion”. Momenteel is hij bezig met de opnames voor een nieuwe film in Bali.

Wat is het vermogen van Jim Bakkum eigenlijk anno 2023?

Volgens het web wordt zijn vermogen geschat op 1 miljoen euro, maar dit is dus een schatting en dit kan meer of minder zijn. Hij heeft in ieder geval veel succes gekend in zijn leven. Hij woont samen met zijn vrouw en kinderen in het Gooi en is zeer gelukkig.

Weet jij nou meer over het precieze vermogen van deze man? Tip de redactie!

Previous articleWelke vaardigheden moet een manager hebben?
Next articleHet leven is duur in 2024. Hier enkele tips om toch rond te komen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here