Vermogen Doutzen Kroes. Hoe rijk is zij? Lees hier meer.

geld lenen

Je kent Doutzen Kroes wel toch?

Doutzen Kroes is een Nederlandse supermodel, activist en actrice, geboren op 23 januari 1985 in het Friese dorpje Eastermar. Ze is wereldwijd bekend geworden door haar werk als Victoria’s Secret Angel en heeft samengewerkt met gerenommeerde modehuizen en merken zoals Versace, Gucci, Calvin Klein en L’Oréal.

Doutzen begon haar modellencarrière op 18-jarige leeftijd nadat ze werd ontdekt door een scout van de modellenbureaus Paparazzi Model Management en DNA Model Management. Ze verhuisde al snel naar New York City om haar modellendromen na te jagen en werd al snel een opkomende ster in de modewereld. Haar doorbraak kwam in 2004 toen ze werd gekozen als een van de Victoria’s Secret Angels, waardoor ze wereldwijde bekendheid verwierf en haar carrière naar nieuwe hoogten steeg. Ze werkte ook samen met merken zoals Hunkemöller en bracht een lingerielijn uit.

Naast haar werk als model heeft Doutzen Kroes ook geacteerd in films zoals “Nova Zembla” en “Wonder Woman”. Ze is ook betrokken geweest bij verschillende liefdadigheidsinitiatieven en heeft zich ingezet voor milieu- en natuurbehoud. In 2009 werd ze benoemd tot ambassadeur van Dance4Life, een organisatie die zich inzet voor de preventie van hiv en aids onder jongeren.

Ze heeft zelf geen eigen bedrijf of onderneming, of althans dat is niet bekend. Ze zou nog veel rijker kunnen zijn, maar is niet zo ondernemend. Maar ze heeft genoeg geld dus het is ook helemaal niet nodig.

Maar wat is haar vermogen in 2023?

In 2023 wordt het vermogen van Doutzen Kroes geschat op ongeveer 30 miljoen door diverse internet bronnen. Het vermogen van Doutzen Kroes is niet alleen afkomstig van haar modellenwerk, maar ook van lucratieve samenwerkingen en contracten met grote merken, reclamecampagnes en andere zakelijke ondernemingen. Ze heeft haar merkwaarde vergroot door haar sociale media-activiteiten en heeft samengewerkt met diverse high-end mode- en cosmetische merken.

Previous articleWie verdient het meest in de zorg?
Next articleHet vermogen van Kim Kardashian in 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here