Het vermogen van Maarten van Rossum in 2024.

wat verdien je bij kruidvat

Wie is deze man eigenlijk?

Maarten van Rossem was bijzonder hoogleraar Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en ging in 2008 met pensioen. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Het grote publiek kent hem vooral als televisiepersoonlijkheid. Maarten van Rossum kennen de meeste als Nederlands historicus, presentator, schrijver en voormalig hoogleraar. De 77-jarige Van Rossum specialiseert zich al enige tijd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten en treedt als kenner regelmatig op in verschillende televisieprogramma’s. De nationale beroepsbrompot vormt in zijn eentje de jury in een nieuw seizoen van De Slimste Mens. De kijkcijfers van het programma schieten de lucht in, waarmee het een van de betere bekeken programma’s op de Nederlandse buis is. Van Rossum deed enige tijd geleden een boekje open over de verdiensten als jurylid bij het programma.  

Wat is zijn salaris bij het populaire televisieprogramma?

Maarten van Rossem deed onlangs een boekje open over het verdiende salaris bij het kijkcijfer scorende programma De Slimste Mens. Van Rossum gaf in een interview aan niet ontevreden te zijn met zijn verdiensten. Volgens Van Rossem hebben hij en zijn brouw een fantastisch pensioen, waarvan ze ruimschoots rond kunnen komen. Alles wat hij daarnaast zou doen, is volgens de presentator niet meteen aan geld gerelateerd. Het als jurylid verschijnen in De Slimste Mens zou Maarten van Rossem een salaris van €30.000 per jaar opleveren.

Wat is zijn totale vermogen in 2024?

Het wordt volgens het web geschat op een paar miljoen, maar zeker weten doen we dit niet. Hij heeft in iig niks te klagen.

Previous articleWat is het vermogen van Gerard Joling in 2024? Benieuwd?
Next articleHoe moeilijk is de opleiding econometrie? Iets voor jou?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here