Het vermogen van Olcay Gulsen. Hoe rijk is deze dame in 2024?

vermogen anke de jong

Van zakenvrouw naar tv-personality naar toch weer onderneemster in de beauty?

Olcay Gulsen is een onderneemster en mediapersoonlijkheid. Je kent haar waarschijnlijk van het modebedrijf SuperTrash, wat uiteindelijk failliet is gegaan. SuperTrash ging failliet in 2018. Het modemerk laat in totaal een schuld na van dertien miljoen euro, zo bleek uit een eerder faillissementsverslag. 

Olcay Gulsen groeide op in een Turks-Nederlands gezin en begon haar carrière in de mode-industrie als model. Later richtte ze haar eigen modebedrijf op genaamd SuperTrash, dat uitgroeide tot een internationaal succesvol merk. Gulsen werd al snel een bekend gezicht in de Nederlandse media en verscheen regelmatig op televisie in programma’s zoals “Holland’s Next Top Model” en “RTL Boulevard”. Ze staat bekend om haar ambitie, doorzettingsvermogen en ondernemersgeest. Het is een leuke dame met pit.

In 2019 stapt ze over van RTL naar Talpa. Voor de zender SBS6 presenteert ze onder meer het programma ‘Gestalkt’. Naast haar werk als presentatrice is ze ook te zien in diverse reclamespots en speelt ze (gast)rollen in diverse tv-series en films, zoals The Bold and the Beautiful en Soof.

Waar verdient Olcay Gulsen haar geld mee?

Inmiddels dus niet meer met SuperTrash, maar met televisie programma’s, haar eigen reality serie en haar eigen beauty merk. Ze heeft een contract bij Talpa dat onder meer de tv-zenders SBS en Net5 in bezit heeft. Daarnaast treedt ze steeds vaker op als influencer op sociale media. Op Instagram promoot ze producten ze verrschillende producten en verdient hier dus ook mee. Hoeveel precies is niet bekend.

Hoeveel is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?.

Het exacte vermogen van Olcay Gulsen is moeilijk vast te stellen, Volgens schattingen van verschillende bronnen wordt haar vermogen echter geschat op 15 miljoen euro (volgens het web). Ons lijkt dit momenteel erg veel na de faillissement van haar mode merk. Het succes van SuperTrash, dat internationaal werd verkocht en verschillende winkels had, heeft uiteraard wel bijgedragen aan haar vermogensopbouw, maar of dat zoveel is geweest?! Daarnaast heeft Gulsen ook geïnvesteerd in vastgoed en heeft ze meerdere eigendommen in haar bezit. WIj denken dat ze een paar miljoen heeft, maar zeker weten doen we dit niet.

Weet jij nou meer over haar vermogen? Tip de redactie!

Previous articleVermogen Eelco de Boer. De internet ondernemer. Lees het hier.
Next articleHet vermogen van Won Yip.Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here