Is Eva Jinek miljonair in 2024? Hoe rijk is ze?

vermogen eva jinek

Is Eva Jinek eigenlijk miljonair in 2024? ? Hoe rijk is deze succesvolle dame?

Eva Jinek is een presentatrice, journalist en mediapersoonlijkheid.

Eva Jinek heeft al snel in Nederland een grote bekendheid gekregen op televisie.

Maar even terug naar het begin. Wist jij al dat ze uit Amerika komt?

Eva Jinek werd geboren in Amerika. Haar ouders komen uit Tsjechië en wilden graag dat Eva en haar broer in Europa zouden opgroeien, dus vertrok het gezin naar Nederland. Eva was toen nog maar 11 jaar toen ze in Nederland kwam wonen.

In 2008 maakte ze haar debuut op de Nederlandse televisie als nieuwslezeres van het toenmalige NOS-journaal op Nederland. Haar eigen talkshow Jinek kreeg ze in 2013 bij de publieke omroep, toen nog een wekelijks programma. Begin 2020 werd de show overgenomen door RTL4, en wisselt Jinek haar dagelijkse praatprogramma halfjaarlijks af met collega Beau van Erven Dorens.

Ze heeft ook haar eigen journalistieke platform evajinek.nl. Eva Jinek is een platform speciaal gemaakt voor werkende vrouwen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. Het platform krijgt 200k bezoekers per maand en is echt een goede inspiratiebron voor ondernemende powervrouwen.

Ook heeft ze een boek uitgebracht. Droom Groot (aka Dream Big) aldus Jinek. Koop deze hier. Het is een dame van vele talenten. Echt een powervrouw die we in de gaten houden!

Wat is het vermogen van Eva Jinek in 2024?

Sinds Eva Jinek naar RTL4 is verhuisd, is haar salaris ook een stuk hoger geworden.

Tot 2019 werd het vermogen van Jinek nog geschat op zo’n €400.000, maar toen ze eenmaal de overstap maakte naar RTL begonnen de euro’s te rollen. Hoeveel ze daar precies verdient is niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval veel meer.

Haar overstap naar RTL4 ruim twee jaar terug leverde Eva Jinek het flinke jaarsalais van ongeveer 1,4 miljoen euro op. In haar begintijd bij RTL4 keken er bijna een miljoen mensen naar haar talkshow, maar tegenwoordig is dat vaak nog maar de helft. Like what? ze verdient dus minder dan eerst met haar talkshow..en of haar contract wordt verlengd is nog maar de vraag.

Haar vermogen wordt anno 2024 op een paar miljoen geschat.

Previous articleHet vermogen van Humberto Tan anno 2024.. Hoe rijk is hij? Benieuwd?
Next articleIs Jacko Meijaard dan toch een oplichter met zijn affiliate marketing revolutie?Lees hier meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here