Het vermogen van Sonja Bakker in 2024. Benieuwd?

vermogen sonja bakker

Het vermogen van Sonja Bakker in 2024. Veel in het nieuws geweest omtrent plagiaat van recepten. Je kent haar waarschijnlijk als de eetgoeroe van Nederland. Hoe dan ook ze doet het goed en haar bankrekening is flink gevuld.

Sonja Bakker (3 november 1974) is gewichtsconsulent en schrijfster. Ze is bekend voor haar boeken over het behalen van het ideale gewicht. Koken en eten levert geld op en dat bewijst Sonja Bakker. Ze is de CEO van maar liefst vier verschillende BV’s.

Hoe begon haar carriere eigenlijk?

Ze is geboren in Avenhorn, Noord-Holland, het ondernemersbloed zit in de familie. Ze volgde de huishoudschool en de MEAO succesvol en werkte daarna een tijdje als P&O medewerker bij Christine Le Duc. In die tijd volgde ze verschillende diëten en deed ze de schriftelijke LOI-cursus voor gewichtsconsulent. Door een cursus orthomoleculaire voeding raakte ze geïnspireerd en ontwikkelde ze haar eigen dieetmethode, aldus haar eigen website.

Zo is er Gewichtsconsulente Sonja Bakker B.V, Voedingsdeskundige Sonja Bakker B.V., Uitgeverij De Zonnestraal B.V. en S.C.Bakker Beheer B.V. Naast haar bedrijven bezit ze ook nog wat onroerend goed. Zo heeft ze een leuk appartement in Amsterdam en een villa in het Noord-Hollandse Bergen. Beide panden zijn niet belast met een hypotheek en vertegenwoordigen een waarde van zo’n 3 miljoen euro.

Het vermogen van Sonja Bakker in 2024?

Ze heeft dus vier bedrijven en bezit ook nog onroerend goed. Ondanks dat ze negatief in het nieuws kwam door plagiaat heeft ze genoeg geld en pakt ze het gewoon wat slimmer aan. Ondanks de beschuldigingen is haar eigen vermogen met miljoenen gestegen. Wat willen ze doen tegen haar? Iedereen jat een beetje van elkaar. Zo werkt het leven. De 1 is er net wat beter in dan de ander en wordt miljonair. Ze heeft een geschat vermogen van 20 miljoen euro in 2023. Het kan dus meer of minder zijn.

Weet jij meer? Tip ons: info@carrieretijd.nl

Wil jij veel geld verdienen met beleggen? Is dit jouw ding of wil je hier meer over leren? bekijk dit dan eens.

Bron: bekendeburen. image:unsplash

Previous articleHet vermogen van Andy van der Meijde in 2024.
Next articleVermogen van Geert Wilders. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here