Wie is Iris Endhoven en hoe rijk is zij in 2024?

De 29-jarige radio-DJ Iris Enthoven werd bekend door YouTube, maar maakte al snel de overstap naar presentatrice van Xite. Ook heeft ze programma’s gepresenteerd voor RTL Concentrate Bold en Concentrate Velvet. Ze was te zien in Expeditie Robinson 2023 en deed het heir erg goed.

Wat weinig mensen weten, is dat Iris ook érg soepel in de heupjes is: ze danste namelijk bij Dansacademie Lucia Marthas. Maar in 2020 behaalde de meid óók een master Digital Marketing aan de Universiteit van Amsterdam. Een slimme dame dus die van alle markten thuis is.

Anderen hebben haar wellicht in 2019, 2020 en 2022 gespot in de serie Roadtrippers van StukTV – en sinds 2021 werkt ze bij Radio 538. Met haar besties Nina Warink en Sophie Milzink (andere influencers) maakt Iris sinds een poosje de podcast Vrouwmibo, en ook met haar eigen podcast Held in Eigen Verhaal trekt Iris veel luisteraars. Een succesvolle dame dus.

Wat is haar vermogen in 2024?

Helaas is daar niks over bekend. Maar we denken dat ze het wel goed doet. Of ze miljonair is? Nee dat denken we niet. Daar is wel meer voor nodig dan een influencer en presentratrice zijn.

Previous articleHet vermogen van Frits Westers. Hoe rijk is hij?
Next articleWat verdien je bij de Jumbo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here