Is Mark Rutte miljonair in 2024? Lees het hier.

het vermogen van linda de mol 2022

Veel mensen willen weten hoe rijk Mark Rutte is en Google bied je die mogelijkheid.

Is Mark Rutte miljonair in 2024? Wat denken jullie?

Mark Rutte, wie kent hem niet? Rutte is inmiddels geen minister-president meer. Hij wil graag bij de NAVO.

Wie is Mark Rutte?

Even kort, wie is deze man eigenlijk?

Iedereen kent hem wel, Mark Rutte. Zeker tijdens de corona crisis hebben we veel van hem gehoord. Ook krijg hij veel over zich heen tijdens de crisis. Het waren geen makkelijke jaren, voor ons niet, maar ook voor de ministers niet. Al sinds 2010 is Mark Rutte Nederlands minister-president en minister van Algemene Zaken. Dit maakt hem de langstzittende minister-president binnen de historie van Nederland. Daarnaast is Rutte politiek leider van de VVD. Maar hier is hij dus allebei mee gestopt en waarschijnlijk terecht. Echt goed heeft hij het niet gedaan al die jaren. Je kan wel zeggen dat hij er een zooitje van heeft gemaakt.

Maar Rutte deed meer dan minister zijn. Rutte geeft al jaren een paar uur per week maatschappijleer op een middelbare school in Den Haag, de Johan de Witt scholengroep. Ondanks zijn drukke agenda slaat hij vrijwel geen donderdagochtend over. Hij had al uitgezocht wat hij aan papieren moest gaan halen om als zij-instromer aan de slag te kunnen.

Wat is het vermogen van Mark Rutte? Is hij miljonair?

Als premier ontving hij een salaris van 170.000 euro per jaar ofwel zo’n 14.000 euro per maand. Hij woont al jaren in zijn huis in het Haagse Benoordenhout en heeft daar een schamele hypotheek op rusten van tegen de 150.000 euro.

Hij heeft al die jaren dus behoorlijk goed verdiend. Het totale vermogen van Mark Rutte wordt geschat op dik €2 miljoen. Hij is dus miljonair en dat mag ook wel, want het was een pittige , drukke en verantwoordelijke baan die hij had.

Maar als ondernemer kan je nog veel meer verdienen. Ben jij benieuwd hoe en met wat? Lees dan onze andere artikelen.

Wil jij nou graag je geld verdienen met beleggen? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

Previous articleWelke banen verdienen 3000 euro per maand?
Next article3 eigenschappen van miljonairs. Heb jij ze ook?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here