Promotiemateriaal voor sollicitanten: hoe maak je indruk tijdens een jobbeurs?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je gewoon eens weten wat je mogelijkheden allemaal zijn wat werk betreft, dan is het bezoeken van een jobbeurs een mooie gelegenheid. Bij de bedrijven waarin je geïnteresseerd bent wil je uiteraard wel indruk maken zodat de kans op een baan aanzienlijk wordt vergroot. Je kunt dit doen met promotiemateriaal voor jou als ideale kandidaat voor een functie bij het bedrijf van je keuze. Stickers voor alle gelegenheden zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen en te blijven. Wil jij ook weten hoe je indruk maakt tijdens een jobbeurs met promotiemateriaal voor sollicitanten, lees dan snel verder.

Een goede eerste indruk is het halve werk

Het is zover, vandaag is de dag van het vinden van die leuke, interessante nieuwe uitdaging.  Op een jobbeurs zijn de gesprekken meestal kort en moeten dus krachtig zijn. Maak daarom een goede eerste indruk. Je bent goed gekleed, je CV is up-to-date en ziet er verzorgd uit en je let op je houding. Je hebt je vooraf geïnformeerd over het bedrijf en over mogelijke functies die je interesseren. Het presenteren van verzorgd drukwerk is altijd een goede move. Als de eerste indruk goed was en je hebt de aandacht getrokken van het bedrijf van je keuze, dan is het belangrijk deze aandacht vast te houden. Laat in ieder geval ook visitekaartjes drukken. Het hebben van eigen visitekaartjes staat professioneel en maakt een positieve indruk.

Het CV en meer

Een goed verzorgd CV met actuele informatie is een must als promotiemateriaal voor jou als werknemer. Door iets toe te voegen aan je CV kun je ervoor zorgen dat ze zich ook na de beurs nog aan jou herinneren. Voeg daarom een foto toe of een korte, opvallende presentatie van jezelf. Ook kun je je CV digitaal versturen en direct refereren aan jullie gesprek De verzamelde visitekaartjes geven korte maar krachtige informatie over sollicitanten en kunnen gemakkelijk worden bewaard en op een later tijdstip doorgekeken of voor de toekomst worden bewaard.

Op naar die nieuwe baan

Wil je een leuke andere baan, een nieuwe uitdaging, een stapje verder op de ladder of een baan met meer perspectief? Bezoek een jobbeurs en maak kennis met het bedrijf waar je wil werken. Maak een goede eerste indruk en zorg ervoor dat je promotiemateriaal tot succes leidt!

Previous articlePerfectionisme op het werk: zo ga je ermee om!
Next articleZo krijg je meer inzicht en overzicht van je financiën

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here