Het vermogen van Sander Schimmelpennick in 2024. Benieuwd?

het vermogen van sander schimmelpennick

Sander Schimmelpennick. Misschien nog nooit van gehoord, maar misschien ook wel van het bekende magazine Quote, denk groot. Hoe rijk is hij en wat doet hij nu precies? Hij droomt en denkt in ieder geval groot. He its Quote!

Deze man droomt groot en heeft nu zijn eigen succesvolle bedrijf!

Sander Cornelis graaf Schimmelpenninck (Hengelo, 26 juni 1984) is een Nederlandse opinieschrijver, opiniemaker en presentator en was lange tijd de hoofdredacteur van Quote. Het bekende tijdschrift voor de rijke mensen in Nederland. En voor iedereen die alles wil weten over geld. De Forbes van Nederland.

Nadat hij vertrok als hoofdredacteur bij Quote, startte Sander Schimmelpenninck (38) met zijn vriend Jaap Reesema en Titus van Dijk podcastbedrijf Tonny Media. En dat bleek een goede zet te zijn. Quote heeft hem waarschijnlijk groot leren te denken. Groot denken en dromen en doen. Tonny Media is een Nederlands mediabedrijf gespecialiseerd in het produceren van podcasts. In 2020 werd het bedrijf opgericht door Titus van Dijk, Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck. Het bedrijf produceert ook televisieprogramma’s, reclamecampagnes en (online) evenementen en het is een succes.

Maar wat je graag wilt weten, wat is het vermogen van deze man in 2024?

Sander Schimmelpenninck verdient met zijn podcast De Zelfspodcast maar liefst 300.000 euro per jaar. Hij moet dat bedrag dan nog wel delen met sidekick Jaap Reesema en de producer. Hij gaf zelf aan in 2020 geen miljonair te zijn, maar aan Quote gaf hij dit jaar aan wel miljonair te zijn mede dankzij zijn succesvolle podcast. We denken dus dat hij inmiddels een miljoen heeft.

Weet jij nou meer?

Stuur de redactie een mail: info@carrieretijd.nl

Wil jij nou graag geld verdienen met beleggen? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Sylvie meis. Hoe rijk is deze dame in 2024?
Next articleHet vermogen van Jort Kelder. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here