Vermogen Shelly Sterk. Benieuwd?

wie is er miljardair in nederland

Wie is Shelly Sterk eigenlijk? Ze was afgelopen jaar te zien in het leuke programma The Interior Project Vips. Gepresenteerd door de talentvolle Edson Da Graca. Beide talenten! Beiden leuk en talentvol.

Shelly Sterk is een Nederlandse presentatrice, actrice en model. Ze is geboren op 21 juli 1990 in Rotterdam. Sterk begon haar carrière als model en later werd ze bekend als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s.

Shelly Sterk begon haar televisiecarrière bij PowNed, maar daar bleek ze het niet helemaal naar haar zin te hebben. Na een maand hield ze het daar voor gezien. Vervolgens is ze gaan werken voor de website Geenstijl en vanuit daar maakte ze opnieuw een sprong naar de televisiewereld. Ze ging als verslaggever aan de slag bij RTL Boulevard.

In 2018 stapte ze toch over naar SBS6. Hier presenteerde ze Shownieuws en Marktplaats: Heel Holland Handel. Tegenwoordig, anno 2023 werkt Shelly Sterk als freelancer en heeft ze haar eigen productiebedrijf. 

Ook werd ze verkozen als mooiste vrouw van Nederland.Ze doet van alles en heeft zeker talent.

Wat is haar vermogen in 2023?

Wat betreft haar vermogen zijn er geen betrouwbare bronnen beschikbaar om een exact cijfer te geven. Echter wordt haar vermogen geschat op enkele honderdduizenden euro’s tot mogelijk een miljoen euro. Ze heeft een huis in Spanje. gekocht samen met haar man. Verder is er niet zoveel bekend over haar vermogen.

Weet jij meer? Tip de redactie!

Wil nou online ondernemen? Heb je een goed idee voor een blog/webshop of platform? Dan heb je een goede naam nodig, maar natuurlijk ook hosting. Wij raden deze provider aan. Goed, betrouwbaar en betaalbaar.

Previous articleVermogen Martijn Krabbé. Hoe rijk is hij eigenlijk?
Next articleHet vermogen van Nicol kremers in 2024. Heeft ze eigenlijk wel vermogen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here