Vermogen Martijn Krabbé. Hoe rijk is hij eigenlijk?

vermogen anke de jong

Martijn Krabbé is een bekende Nederlandse televisiepresentator en programmamaker. Hij is geboren op 26 maart 1968 in Amsterdam. Krabbé begon zijn carrière als acteur, maar werd later vooral bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Je zou hem momenteel misschien kennen van Kopen zonder Kijken. Een erg populair programma.

Enkele van zijn bekendste programma’s zijn The Voice of Holland, Idols en Holland’s Got Talent. We weten natuurlijk allemaal hoe het is afgelopen met de Voice in Nederland. Krabbé heeft ook verschillende programma’s gepresenteerd in het buitenland, zoals The Voice in Australië en Idols in Zuid-Afrika.

Daarnaast heeft Martijn Krabbé ook een eigen bedrijfje (Timber BV). Hij biedt hier zichzelf aan om bijvoorbeeld praatjes te geven op een bedrijfsevent. Hiervoor vraagt hij bedragen tussen de 8.000 en 12.000 euro. Dat is zeker lekker bijverdienen.

Wat is zijn totale vermogen in 2023?

Wat betreft zijn vermogen zijn er geen betrouwbare bronnen beschikbaar om een exact cijfer te geven. Echter wordt zijn vermogen geschat op enkele miljoenen euro’s. Ongeveer 5 miljoen euro in 2023. Dit komt voornamelijk door zijn succesvolle carrière als presentator en zijn werkzaamheden als ondernemer in de televisie- en mediabranche.

Wil jij nou net zo rijk worden, maar door te beleggen? Beleggen op de beurs? Is dat meer iets voor jou? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHoe kan je je kantoor leuk, maar toch efficiënt inrichten?
Next articleVermogen Shelly Sterk. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here