Vermogen Sylvia Geersen in 2024. Hoe rijk is deze dame?

vermogen katja schuurman

Vermogen Sylvia Geersen. Benieuwd?

Syvia Geersen is een model, influencer en tv-persoonlijkheid en nu te zien in Stars on stage. een leuke dame aldus ons!

Sylvia Geersen ken je waarschijnlijk van Hollands Next Top Model. Van een lange tijd geleden of misschien ken je haar wel van de Bachelorette 2023. Je kon dit zien op Videoland.

Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Hollands Next Top Model. Hierna ging zij werken als model, werd zij het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier en kreeg ze een opdracht voor billboardfoto’s van het Amerikaanse merk Guess. Ze is dus een model, maar is daar inmiddels te oud voor. 37 jaar? Dan zijn de meeste modellen wel met pensioen.

Ze was in diverse programma’s te zien waaronder Ranking the Stars en Shopping Queens Vips en uiteraard de Bachelorette. Ze deed ook mee aan Special Forces Vips. Ze laat zien wat een bikkel ze is en ze zet door. Ook has Sylvia in 2011 een eigen realityserie over haar coke verslaving, genaamd Sylvia Secrets. Sylvia Geersen is een leuke dame en the Bachelorette was een succes. Ze heeft zichzelf echt laten zien in de Bachelorette en in Special forces Vips. Veel mensen hadden een ander beeld van haar. Ze koos uiteindelijk voor Joris en volgens mij zijn de twee nog steeds samen. THe bachelorette heeft haar carrière in ieder geval weer een boost gegeven. Ze is de nieuwe columniste voor het online tijdschrift Wendy van Wendy van Dijk. Een leuke job erbij dus!

Vermogen van Sylvia Geersen in 2024?

Haar modellen carrière is wel zo,n beetje voorbij dus daar verdient ze niks meer mee, maar haar vermogen wordt het volgens het web geschat op 2 ton. Not bad! Ze heeft dus goed verdient. Ze doet nu wel weer mee aan televisie programma’s en verdient daar dus ook mee. Misschien zit ze ook wel in het vastgoed, wie weet. Er is niet zoveel bekend over waar ze precies mee verdient. Weet jij meer? Tip ons!

Miljonair? Nee dat denken we dus niet. Maar wie wat de toekomst brengt.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen op de beurs? Is dat jouw ding? Of wil je hier meer over leren? bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van André Rieu in 2024. Hoe rijk is hij?
Next articleVermogen Nikkie Plessen 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here