Vermogen Nikkie Plessen 2024. Benieuwd?

vermogen bridget maasland

Het vermogen van Nikkie Plessen in 2024.

Nikkie Plessen is een succesvolle zakenvrouw met een mode empire. Nikkie Plessen is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. Nikkie De Jager maakte haar debuut als actrice in de hitseries Onderweg naar Morgen en Goede tijden. Ook ken je haar waarschijnlijk wel van TMF.

Uiteindelijk ging ze verder in de fashion. In 2012 richtte ze het kledingmerk Nikkie op. N BRANDS is het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen, waar de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, FIFTH HOUSE, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY en SUSTAIN, onderdeel van zijn. Al deze kledingmerken vallen dus samen onder NBRANDS en het is een groot succes. Persoonlijk vinden wij het merk niet zo bijzonder, maar het loopt wel goed en levert haar genoeg geld op.

Op dit moment bezit Plessen veertien winkels in Nederland en heeft als klap op de vuurpijl ook nog nog haar eigen make-up lijn. Een echte zakenvrouw dus met een gevoel voor stijl.

Ook schuift ze regelmatig aan bij RTL Boulevard om over de laatste trends te praten.

Ze is samen met haar man Ruben Bontekoe en heeft 2 kinderen. Lees hier meer over haar man die dus ook multimiljonair is.

Wat is het vermogen van Nikkie Plessen?

In 2020 werd het vermogen op 24 miljoen geschat. Ze heeft het natuurlijk even lastig gehad met corona. Wij denken dat ze inmiddels meer dan 30 miljoen heeft in 2024 Deze dame is erg goed bezig. We like her! Al is haar kledinglijn helemaal niet zo bijzonder ze doet het toch maar.

Lekker bezig dame!

We houden je in de gaten!

Wil jij nou net zo rijk worden als deze dame? Beleggen op de beurs? Wil je meer leren? Bekijk dit dan eens.

Previous articleVermogen Sylvia Geersen in 2024. Hoe rijk is deze dame?
Next articleMaak gebruik van deze vijf principes om sneller promotie te maken

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here