Het vermogen van Tino Martin. Benieuwd?

wat verdien je bij kruidvat

Wie is Tino Martin eigenlijk? Misschien heb je nog nooit van hem gehoord.

Tino Martin is een Nederlandse zanger en songwriter die vooral bekend is van zijn hits “Jij laat me leven”, “Ik blijf bij jou”. Hij is begonnen met zingen op jonge leeftijd en heeft in de loop der jaren verschillende albums uitgebracht. Na zijn deelname aan het AVROTROS-programma ‘Beste Zangers’ scoort hij een megahit met het nummer ‘Zij weet het’.

Tino neemt met veel succes in 2015 met zijn vriend Dries Roelvink het duet ‘Plaatje van een vrouw’ op. Datzelfde jaar staat Tino op de bühne in de Schouwburg van Amstelveen tijdens zijn eigen concert. Tino heeft dat jaar een fantastisch jaar, want hij mag zich met 400 boekingen de meest geboekte artiest van 2015 noemen.

Tino geeft in 2017 voor het eerst een concert in het ‘Ziggo Dome’ in Amsterdam, genaamd ‘Het concert van mijn dromen XL’. Het concert is ook nog eens helemaal uitverkocht. Tijdens dit concert brengt hij het nummer ‘Later als ik groter ben’ uit. De cover van het nummer van BLØF is een groot succes bij zijn fans. Ook heeft hij samengewerkt met grote artiesten als Emma Heesters, Rolf Sanchez en Kriss Kross Amsterdam. Het gaat hartstikke goed met zijn zang carrière. Een optreden van 30 minuten van Tino Martin kost tegenwoordig zo’n € 12.500,00 excl. BTW. Dat is dus kassa!

Tino is al jaren gelukkig met zijn vriendin Kimberley Kruiter. Ze wonen samen in Vinkeveen en hebben een druk leven. Kimberley heeft namelijk verschillende horecazaken op het Rembrandtplein in Amsterdam en Tino natuurlijk een succesvolle zangcarrière. Allebei erg succesvol dus!

Wat is zijn vermogen?

Tino Martin had in 2017 een eigen vermogen van ongeveer €87.000. Maar dat vermogen is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Volgens de laatste beschikbare cijfers uit 2020 heeft de B.V. van Tino Martin namelijk een eigen vermogen van maar liefst €1.3 miljoen.Anno 2023 zou dat dus wel meer dan 2 of 3 miljoen zijn. Aangezien hij na de corona crisis weer volop kan optreden. Hij schijnt naast het zingen ook te investeren in vastgoed. Hij heeft zelf een mooie villa in Vinkeveen die inmiddels verkocht schijnt te zijn.

Ben jij nou meer het type voor beleggen? Wil jij daar rijk mee worden? Bekijk dit dan eens.

Previous articleWaarom werken in de zorg? Hier 5 redenen!
Next articleWaarom zou je ondernemer willen worden?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here