Best betaalde banen. Benieuwd? Lees gauw verder.

best betaalde banen

Jij bent benieuwd naar de best betaalde banen. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben het uitgezocht voor je.

Wij hebben de top 6 op een rijtje gezet met hun jaarsalarissen:

1. Plastisch chirurg (420.000 euro)

Dit geldt vooral als je de directeur of eigenaar van een kliniek bent. Maar ook in loondienst kun je als plastisch chirurg een mooi salaris kunt verdienen. Als je een beetje overuren maakt, kun je ook dan tot de 140.000 euro komen. Niet slecht toch?

2. Senior Medisch specialist (220.000 euro)

Als medisch specialist verdien je lekker, maar wel pas op latere leeftijd. Door het studeren begin je pas na je dertigste echt te verdienen. De top haal je daarom pas laat in je loopbaan.

3. CEO / Algemeen directeur (210.000 euro)

UIteraard verdient een CEO/algemeen directeur goed. Het hangt wel af van het soort branche waarin je zit. zzp’ers die de CEO zijn van hun eigen ‘bedrijf’ worden hierin niet mee genomen. Deze zouden het gemiddelde namelijk flink naar beneden trekken.

4. Vastgoedbelegger / Private bankier (180.000 euro)

Als je het goed doet, geluk hebt en er constant mee bezig bent, kun je in deze sector een aardig zakcentje verdienen. Maar er zijn natuurlijk genoeg risico’s en daarom ook genoeg mensen die lang niet zoveel verdienen met deze baan.

5. Operationeel of financieel directeur (190.000)

Deze had je vast ook wel in het lijstje met best betaalde banen in Nederland verwacht. De CFO en COO verdienen net iets minder dan de CEO.

6.Gezagvoerder / Piloot (180.000 euro)

Een gezagvoerder verdient bijna twee ton en dat is een lekker salaris. Maar deze droombaan levert niet altijd veel op. Dit is namelijk niet het gemiddelde salaris van piloten, maar alleen van de top. Verkijk je hier dus niet op.

Klinkt dat als iets voor jou? Je verdient in ieder geval dan wel genoeg! Wil jij liever voor jezelf beginnen? Lees dit dan eens.

bron: Manners

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here