Hoe vind je de beste SEO specialist?

beste seo specialist

Je bent op zoek naar een goede SEO specialist voor jouw online onderneming.

Je bent lekker bezig met jouw nieuwe mannenblog vol met leuke onderwerpen en teksten, maar je komt erachter dat deze jouw website en content niet rankt in Google.

Hoe komen er eigenlijk bezoekers naar jouw website?

Marketing is onderdeel van jouw ondernemingsplan en bij marketing hoort ook SEO. Natuurlijk komen er ook bezoekers via social media en natuurlijk kan je adverteren op Facebook en Instagram. Maar wil jij echt voor het grote succes gaan dan heb je echt een SEO specialist nodig.

Even kort: wat is SEO eigenlijk?

De letterlijke betekenis is van SEO is Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie .

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. Je kan hierbij denken aan Google, maar ook aan Bing. Google is in één ding heel duidelijk, je website en de inhoud van je website moet waardevol zijn voor de gebruiker.

Gratis verkeer naar je website is wat je wil. Niet alleen maar adverteren en geld uitgeven aan social nee, nee scoren met jouw content in Google en gratis verkeer naar je mannen blog. Je weet inmiddels dat hoe meer bezoekers, hoe meer geld er kan binnenkomen. Hoe meer geld je verdient met advertenties, gesponsorde posts, banners, affiliate marketing etc. Allemaal manieren om geld te verdienen met jouw blog. Maar zover ben je dus nog lang niet. Eerst moet de SEO in orde zijn.

Bij SEO horen verschillende dingen. Onder andere de techniek. Je website moet technisch in orde zijn. Denk hierbij aan de structuur van je website, snelle lading, gebruik van sitemaps etc. Daarnaast is de content erg belangrijk. Je content moet dus SEO vriendelijk geschreven zijn. Maar ook de autoriteit van je website is belangrijk.

Klinkt dit voor jou allemaal te ingewikkeld? Is dit niets voor jou en wil jij gewoon lekker schrijven en bezig zijn met de creatieve kant van jouw onderneming. Zoek dan niet verder. Wij hebben de beste SEO specialist voor jou en je blog gevonden: Dit online marketing bureau zorgt ervoor dat jouw onderneming staat als een huis, dat jouw site technisch in orde is, je artikelen gevonden worden etc. Organisch, oftewel gratis verkeer naar je website. Dat is wat je nodig hebt.

Ze hebben een goede portfolio en staan goed aangeschreven. Wat wil je nog meer?

Zodra jouw SEO in orde is kan je denken aan verdienmodellen. 2k per maand met je mannenblog? Zeker mogelijk!

Knallen met jouw nieuwe mannen blog!

Succes!

Image: Unsplash

Previous article4 succesfactoren om een start-up en een familie te groeien:
Next articleEffectief vergadering. Hoe doe je dat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here