Bloggen over bekende Nederlanders in 2024: BN’ers en reality tv sterren bijvoorbeeld.

bloggen over sterren

Bloggen over bekende Nederlanders in 2024. Over tv-sterren zoals Chantal Janzen, Eva Jinek en Linda de Mol. Jij wilt graag ondernemen, maar je mist de ideeën. Nou wij hebben deze ideeën voor je. Carriere Tijd brengt informatie, educatie en veel ideeën.

Een blog beginnen over sterren, reality sterren. Een blog over beroemdheden in Nederland en de wereld. Een goed belegde boterham verdienen met schrijver over onder andere Echte meisjes in de Jungle. Ja dat kan dus! Draai het om. Er zijn natuurlijk al aardig wat van deze blogs, waaronder reality.n, RTL Boulevard en Story, maar je kan er altijd tussen komen met betere content en betere marketing.

Jij wilt natuurlijk niet de volgende Yvonne Coldeweijer zijn, maar je hoeft ook geen roddels te verspreiden. Je kan ook informatieve content schrijven. Over sterren hun vermogens, over wat ze precies doen, over hun leven etc, over hun relaties etc.

Keep it positive and inspiring!

Hoe begin je nou een blog?

1.Leg een domeinnaam vast.

Veel domeinnamen zijn al weg, want er zijn meerdere slimme ondernemers met ideeën, dus soms is het even goed nadenken en zoeken. Je kan ook een domeinnaam overkopen. Er zijn genoeg sites zoals sitedeals.nl waar domeinnamen worden aangeboden.

Ga dus voor een goede domeinnaam en leg deze vast bij bijvoorbeeld hostnet.nl. Je hebt ook hosting nodig. Dit is jouw plekje op het web. Dit kost uiteraard wel wat geld. Ondernemen kost wel wat natuurlijk. Maar je kan het goedkoop houden in het begin.

2.Artikelen schrijven

Je hebt goede artikelen nodig. Ga je die zelf schrijven of neem je een tekstschrijver aan? Op dit blog doen wij eigenlijk beiden. Sommige onderwerpen schrijf ik zelf, sommige laat ik schrijven. Heb je een budget voor een schrijver? Dat speelt natuurlijk ook mee. Je kan tegenwoordig ook een heel eind komen met CHAT GPT. Gebruik deze als leiding en pas je content aan. De artikelen zijn niet altijd even goed.

3. De marketing

Hoe ga je bezoekers krijgen na je blog? Ga je je richten op Google bezoekers of meer op social media? Je kan natuurlijk ook beiden doen. Adverteren op social media en een SEO expert aannemen. SEO is nodig om goed gevonden te worden in Google met jouw bedrijf/website en artikelen. Als mensen bijvoorbeeld zoeken op “Carriere maken in 2024” staan wij op nummer 2 in Google. Dit is dus best goed. Maar hier zit marketing achter. Schakel een marketing bureau in of neem een kijkje op Fiverr of Upwork. Goede freelancer sites. Bekijk reviews en vooral goed zoeken. We gebruiken nu Lequal voor onze marketing en zijn hier tevreden over.

4.Hou vooral vol

Bloggen kost tijd. Een online publisher/website heeft tijd nodig en is niet gelijk bekend. Je moet werken aan naamsbekendheid en dus de marketing. Veel bezoekers komen vaak via Google dus focus je ook daarop. Mensen Googlen wat af. Meer dan je denkt. Maar ook op social media zitten veel mensen en via bijvoorbeeld Instagram kan je ook je doelgroep bereiken.

Hou vol, blijf schrijven, blijf promoten en uiteindelijk komt het geld vanzelf.

Benieuwd hoe je nou verdient me een blog/online magazine?

Lees dit dan eens.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen op de beurs? is dit meer jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleBloggen in het Engels. Doen zeggen wij!
Next articleHier moet je aan denken als je overweegt geld te lenen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here